Stoelen

Stoelen

Take a seat and relax!

De stoelen van KICK zijn stoer, hip, uniek en zitten heel erg goed. Je kunt erop eten, lezen, socializen, werken, tv kijken of gewoon om te relaxen. Zet hem aan de eettafel, in de woonkamer of op kantoor, een stoel van KICK voelt zich overal thuis. Check hieronder onze geweldige collectie!

 

Verschillende stoelen van Kick Collection

Bij Kick Collection kan je terecht voor veel verschillende soorten stoelen. Van eetkamerstoelen, kuipstoelen, velvet stoelen, tuinstoelen, fauteuils, barkrukken tot vlinderstoelen. De keuze is enorm! Binnenin deze verschillende stoelsoorten bieden wij weer verschillende collecties aan. Binnenin deze collecties kan je weer jouw favoriete kleuren stoelen uitkiezen. Zo maak je jouw interieur helemaal zoals gewenst! Wij bieden een unieke collectie voor een eerlijke prijs. Doordat wij direct contact met de fabriek hebben, kunnen we dit aanbieden. In Nederland en België bieden we 50 verkooppunten, het is daarom altijd mogelijk om bij jou in de buurt een verkooppunt te bezoeken om de stoelen van Kick Collection in het echt te komen bewonderen.

Naar wat voor stoel ben je op zoek?

Het is belangrijk dat je in huis lekker en comfortabel zit, kies daarom een stoel waarin je lekker zit. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere fauteuil waarin je kan relaxen of een goed boek kan lezen. Of kies je voor een hippe barkruk voor aan de keukenbar? Of ben je misschien op zoek naar een tuinstoel voor buiten om lekker in te zitten als het mooi weer is? Bij ons kan het allemaal! Wij bieden een unieke collectie van alle soorten stoelen aan. Combineer de stoel die jij mooi vindt weer met de kleur die past bij jouw interieur. Verschillende kleuren combineren kan natuurlijk ook altijd voor een speels effect! Of kies voor stoelen in dezelfde kleur en breng juist wat rust in jouw interieur.

Maak jouw interieur compleet

Naast verschillende soorten stoelen, bieden wij ook andere producten aan. Maak jouw interieur compleet door een eettafel te combineren met je uitgezochte eettafelstoelen of andersom. Of kies een mooie kast uit die je in de eetkamer of woonkamer kan zetten en die weer past bij de stoelen die je mooi vindt. Daarnaast bieden wij ook een aantal banken aan die weer mooi te combineren zijn met bijvoorbeeld een leuke fauteuil. Kijk rustig rond in onze webshop en kies jouw favorieten uit!

Behoefte aan interieuradvies of een brandende vraag? Wij staan in dat geval natuurlijk voor je klaar. Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met een van onze interieur adviseurs. Wij helpen graag!