Witte eetkamerstoelen

per pagina
Aflopend sorteren

37 Items

per pagina
Aflopend sorteren

37 Items

Witte eetkamerstoelen

Witte eetkamerstoelen hebben een neutrale uitstraling en maken het interieur lichter. Zeker in interieurs waarin veel natuurlijke materialen en lichte kleuren terugkomen, staan de eetkamerstoelen in de kleur wit goed. Bij KICK Collection vind je een uitgebreid assortiment witte stoelen, ieder met een innovatief en modern ontwerp. In ons assortiment vind je modellen met of zonder armleuningen, met verschillende soorten bekleding en grote eetkamerstoelen die iets weghebben van een fauteuil. Je vindt altijd de juiste witte eetkamerstoelen voor in de keuken of eetkamer in ons assortiment!

Voordelen van witte eetkamerstoelen

Hoewel wit een kleur stoel is waar je voorzichtig mee moet zijn, heeft wit ook een hoop voordelen. Zo is wit een neutrale kleur die vrijwel overal bij past. Onze witte eetkamerstoelen zijn dan ook veelzijdig inzetbaar. De stoelen hebben een schone uitstraling en doen de ruimte groter ogen. Een witte stoel kan elegant ogen met gouden poten, kan er stoer uitzien met een stevig zwart frame of er juist gezellig uitzien met een zachte teddystof (teddy stoelen). Witte eetkamerstoelen zijn een goede keuze wanneer je al andere meubels in de ruimte hebt die voor kleur zorgen of je juist een rustig Scandinavisch interieur wilt creëren.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

De witte eetkamerstoelen van KICK Collection zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een witte vlinderstoel gemaakt van stevig plastic, waardoor de stoel een strakke en moderne uitstraling heeft. Je kiest uit diverse velvet eetkamerstoelen wit. Dit materiaal geeft de stoelen een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat zittingen heerlijk zacht aanvoelen. Ook teddystof of bouclé (boucle stoelen) is een heerlijk zacht materiaal waar je comfortabel op zit. Uiteraard verkopen we ook klassieke eetkamerstoelen met een bekleding van katoen, al dan niet met een grof textuur.

Eetkamerstoelen wit met armleuning

Op zoek naar comfortabele eetkamerstoelen waar je urenlang op kunt zitten tijdens een uitgebreid diner of een spelletjesavond? Dan kies je voor witte eetkamerstoelen met armleuningen. Een comfortabel voorbeeld is de eetkamerstoel Liv. Deze stoel heeft een zachte bouclé bekleding en een hoekige doch elegante uitstraling. De rugleuning en zitting staan haaks op elkaar en de armleuningen beginnen op dezelfde hoogte als de rugleuning. Aan beide zijden loopt de armleuning geleidelijk af naar beneden in een rechte lijn. De hoeken zorgen voor een stoere uitstraling, wat een mooie contrast vormt met het zachte materiaal.

Verschillende soorten poten

Alle witte stoelen van KICK Collection hebben een unieke uitstraling die mee bepaald wordt door de poten. Zo heeft de eetkamerstoel Mare dikke, zwarte poten die voor een stoere uitstraling zorgen. Model Mees heeft vergelijkbare poten, maar dan een stuk dunner, waardoor de stoel er direct eleganter uitziet. De designstoel Yara heeft poten in dezelfde kleur wit als de zitting en rugleuning. Dit zorgt ervoor dat de stoel er strak uitziet en goed in een modern interieur past. Sommige witte stoelen hebben dunnere buisjes tussen de poten voor een speels effect of poten in een sierlijke kleur zoals goud voor een speciaal effect.

Stoelen wit: mooie modellen voor in de woonkamer

Op zoek naar een stoel in de kleur wit die ook goed in de woonkamer zou staan? Een bredere eetkamerstoel met armleuningen is multifunctioneel: aan de eettafel biedt de stoel een comfortabele zitplaats, maar ook in de woonkamer dient de stoel als een extra zitplaats. Kies bijvoorbeeld voor de stoel Rev die aan een fauteuil doet denken. De hoge rugleuning is comfortabel, net als de armleuningen aan beide zijden. De stoel heeft een zachte bekleding met een gestikt patroon van vierkanten. Ook eetkamerstoel Lex zou goed in de woonkamer of aan een bureau staan.

Witte kuipstoelen

Kuipstoelen hebben de vorm van een kuip, waarbij de rugleuning en zitting in elkaar overlopen. Een witte kuipstoel staat goed aan de eettafel en is comfortabel om op te zitten. Eetkamerstoel Ted is een mooi voorbeeld van een witte kuipstoel met een eenvoudige uitstraling. Kuipstoel Jens heeft een speelsere en elegantere uitstraling dankzij de bijzondere poten, die in de kleuren zwart en goud leverbaar zijn. Ook voor in de tuin kun je kiezen voor een kuipstoel. Model Sol is geschikt om in de tuin te zetten en is een echte blikvanger door het patroon in de kuip.

Witte eetkamerstoelen bestellen bij KICK Collection

Witte eetkamerstoelen bestel je bij KICK Collection. In ons ruime assortiment is voor iedereen een geschikte stoel wit te vinden. Of je nu een vlinderstoel of kuipstoel wilt, een brede eetkamerstoel met armleuningen of een exemplaar met gouden poten. Je kiest eetkamerstoelen wit die passen bij e rest van je interieur. Wit in je interieur doet de ruimte groter ogen en heeft een rustige uitstraling. Ook zijn witte eetkamerstoelen geschikt wanneer je al andere gekleurde blikvangers in het interieur hebt. Bestel witte eetkamerstoelen met moderne en innovatieve ontwerpen bij KICK Collection!