Over ons

"Kick presents a unique living collection of interior products from all over the world"

Kick Flagship store Lekkerkerk

This is what Kick is

Kick Collection biedt originele design meubels aan, van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden design aan voor een betaalbare prijs. En met onze eigen ontwerpen heb je altijd een uniek stuk in huis.

"Oog voor design,
Creatie EN Prijs"

Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot nieuwe, innovatieve en kwalitatief geweldige interieur producten. Kick Collection past het principe toe van ‘betaalbaar design voor in huis’, waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op trendy lifestyle artikelen. Dat zie je in onze collectie met het gebruik van pure materialen en de nieuwste stoffen.

SERVICE IS KICK!

Onze KICK items staan op voorraad. Dat maakt dat het niet lang duurt voor je je KICK item in huis hebt. Een voordeel als je niet kunt wachten op je nieuw bestelde product!

Wij verwachten en hopen dat je heel tevreden zult zijn met je product. Mocht dit niet het geval zijn, nemen we graag de verantwoordelijkheid. Neem contact op en we helpen je verder. Bij retourzendingen binnen 14 dagen, die in goede staat weer binnen komen, storten we het geld terug.

Kick Flagship store Lekkerkerk

THIS IS HOW WE DO IT!

Een kijkje achter de schermen bij Kick Collection. Altijd al benieuwd geweest hoe wij werken, kijk mee en zie hoe wij onze Kick producten opslaan, verwerken en verzenden naar de klant.

Kick Flagship store Lekkerkerk

Kick Icons

Een van onze icons is toch absoluut LUUK. Deze KICK eetkamerstoel is tijdloos en past bij ieder interieur.

Kick Flagship store Lekkerkerk

Kick Design

Wij van KICK creëren ons eigen design zijn elk seizoen druk bezig met de ontwikkeling van de hipste producten. Onze eetkamerstoelen laten zien dat hedendaagse trends, met net een andere KICK, zorgen voor de leukste trendy meubels . Bij de ontwikkeling van onze meubels kijken we goed naar de huidige kleuren, stoffen en materialen. Zo creëren we elke keer een volledig uniek product voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan in direct contact met de ontwerpers en de fabrikanten van onze KICKE spullen. Doordat we het op deze manier doen, kunnen we de kosten lager houden en daardoor is jouw item een stuk goedkoper! KICK is design voor een geweldige prijs dus.

THEY TEAMED UP WITH KICK: