Kick Flagship store Lekkerkerk

Over Ons

This is KICK

Kick Collection biedt originele designmeubelen aan van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs! Kick collection biedt betaalbaar design uit eigen productie aan. 

Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot nieuwe, innovatieve en kwalitatief geweldige interieurproducten. Kick Collection past het principe toe van ‘betaalbaar design voor in huis’, waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op trendy lifestyle artikelen. Dat zie je in onze collectie met het gebruik van pure materialen en de nieuwste stoffen. Met de ontwerpen van Kick heb je altijd een uniek stuk in huis! 

"Oog voor design, Creatie EN Prijs"

SERVICE IS KICK!

Kun je niet wachten tot je nieuw bestelde producten in huis zijn? Goed nieuws! Onze KICK-items staan op voorraad, dat maakt dat we jouw bestelling zo snel mogelijk naar je kunnen opsturen. 

Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over onze webshop, dienstverlening of is er iets mis met je bestelling, dan vinden wij dat natuurlijk héél vervelend. We nemen graag de verantwoordelijkheid om de klacht zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid op te lossen. Bij retourzendingen binnen 14 dagen, die in goede staat weer binnen komen, storten we het geld terug.

THIS IS HOW WE DO IT!

Altijd al benieuwd geweest hoe wij werken? Neem een kijkje achter de schermen bij Kick Collection. Kijk mee en zie hoe wij onze Kick producten opslaan, verwerken en verzenden naar de klant.

Kick Icons

Een van onze icons is toch absoluut de Kick stoel Luuk. Deze KICK eetkamerstoel is tijdloos en past bij ieder interieur.

Kick Flagship store Lekkerkerk Kick Flagship store Lekkerkerk

Factory

Kick Design

Wij van KICK creëren ons eigen design zijn elk seizoen druk bezig met de ontwikkeling van de hipste producten. Onze eetkamerstoelen laten zien dat hedendaagse trends, met net een andere KICK, zorgen voor de leukste trendy meubels . Bij de ontwikkeling van onze meubels kijken we goed naar de huidige kleuren, stoffen en materialen. Zo creëren we elke keer een volledig uniek product voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan in direct contact met de ontwerpers en de fabrikanten van onze KICKE spullen. Doordat we het op deze manier doen, kunnen we de kosten lager houden en daardoor is jouw item een stuk goedkoper! KICK is design voor een geweldige prijs dus.

THEY TEAMED UP WITH KICK