Ronde eettafels

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

Kies voor een charmante inrichting met een ronde eettafel

Een ronde eettafel maakt je interieur pas echt compleet. De KICK Collection heeft verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Ongeacht je interieurstijl is er altijd een ronde tafel die perfect in je interieur past. Ronde eettafels sluiten naadloos aan bij een klassieke woonstijl, maar ze passen ook perfect in een modern ingerichte woonkamer, eetkamer of woonkeuken.

Wanneer kies je voor een ronde eettafel?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een ronde eettafel. Allereerst geeft het je interieur iets gezelligs en sfeervols. Rond is een vorm die goed past bij een landelijk ingerichte woonkeuken of een woonkamer die vooral gezelligheid moet uitstralen. Het is immers allemaal wat minder strak en zakelijk. Een belangrijk voordeel van een ronde tafel is dat je kunt spelen met de plaatsen aan tafel. Je zit eigenlijk altijd wel in elkaars gezichtsveld. Ook kun je bij een ronde tafel die geen poten op de ‘hoeken’ heeft, wat gemakkelijker inschikken. Handig als er een kinderstoel aan tafel moet staan of als er een rolstoelgebruiker mee eet.

Verschillende modellen ronde eettafels

Bij KICK Collection worden de eettafels rond, eettafels rechthoekig en eettafels ovaal in eigen beheer geproduceerd. Met enige regelmaat komen er nieuwe modellen beschikbaar. Die vind je dan in de webshop en bij de verschillende verkooppunten door het hele land. Er zijn ronde tafels met vier poten in bijzondere vormgeving. Maar je kunt ook kiezen voor een eettafel met een voet in het midden. Dan heb je geen last van tafelpoten die in de weg kunnen zitten en kun je op iedere plek aan tafel plaatsnemen.

Ronde eettafels gemaakt van de beste materialen

Bij KICK Collection maken we gebruik van de allerbeste materialen. Hout en metaal wordt zorgvuldig ingekocht. Bij de inkoop van hout wordt uiteraard ook op duurzaamheid gelet. Voor het maken van meubels wordt altijd gebruik gemaakt van speciaal gekweekt hout. Hiervoor worden dus geen bossen gekapt die een bepaald doel hebben op de plaats waar ze zich bevinden. Het hout wordt zorgvuldig verwerkt zodat er een zo hoog mogelijke opbrengst is. De mangohouten eettafels die je in onze collectie vindt zijn bovendien zeer robuust. Je hebt tientallen jaren plezier van je aankoop. Duurzaamheid is ook in de meubelmakerij een belangrijk thema waar producenten en verkopers helemaal achter staan.

Welk formaat eettafel kies je?

De ronde tafels van KICK Collection zijn beschikbaar in verschillende formaten. Als je een model hebt uitgekozen dan is de kans groot dat je kunt kiezen uit verschillende formaten. Er zijn ronde eettafels 120 cm. Maar je kunt ook kiezen voor een ronde eettafel 130 cm of een ronde eettafel 140 cm. Kijk vooraf goed welk formaat je kwijt kunt. Een eettafel lijkt soms kleiner dan je had gedacht. Zeker als je een bezoek brengt aan een meubelshowroom van KICK Collection of een wederverkoper. In een grote ruimte lijken meubels altijd kleiner. Zorg dus dat je vooraf beoordeelt hoeveel ruimte er is. Bedenk daarbij ook dat er uiteraard ook stoelen om de tafel moeten staan en dat die stoelen naar achter geschoven moeten kunnen worden zodat je gemakkelijk van tafel op kunt staan.

Hoeveel zitplaatsen heeft een ronde eettafel?

Bij de keuze van het formaat is het natuurlijk ook belangrijk dat je genoeg zitplaatsen aan tafel hebt. Ongeacht het formaat kun je aan een ronde tafel uit de KICK Collection minimaal 4 stoelen kwijt. Als het er meer moeten zijn dan is het verstandig om een groter formaat tafel te kiezen. Het hangt natuurlijk ook af van het soort stoelen. Kies je voor een eetkamerstoel met armleuningen dan neemt die meer ruimte in beslag dan een strak vormgegeven stoel zonder armleuningen. Ook de zithoogte is overigens belangrijk. Aan de eettafel wil je op de goede hoogte zitten zodat je goed bij de tafel kunt. Een te lage stoel zorgt voor rugklachten en pijnlijke schouders. Een te hoge stoel is natuurlijk ook niet prettig. Als je zeker wilt weten dat je de juiste stoel kiest, bezoek dan een KICK Collection showroom. Hier kun je een deel van de collectie in het echt bekijken. Een adviseur kan suggesties doen voor het type stoelen dat goed past bij de ronde eettafel die je op het oog hebt.

Een ronde eettafel voor op kantoor of in de horeca

Op kantoor wordt vaak gekozen voor strakke en dus rechte vormen. Dat is praktischer. Maar een ronde tafel kun je prima gebruiken voor bijvoorbeeld de personeelskantine of een wachtruimte voor bezoekers. Je kunt er dan bijvoorbeeld foldermateriaal op leggen over de diensten of producten van het bedrijf. Wil je je horecagelegenheid sfeervol inrichten dan passen de eettafels rond van KICK Collection daar perfect bij. Je kunt ronde tafels prima kopen als je houdt van een ongedwongen inrichting. Bij vierkante of rechthoekige tafels bestaat de neiging om die in rijen te plaatsen. Dat is lekker makkelijk voor het bedienend personeel. Maar qua sfeer is het vaak een dooddoener.

Waarom kies je voor een design ronde eettafel?

Je shopt bij KICK Collection als ie iets anders wilt dan wat iedereen heeft. Als het aanbod van bekende woonketens je niet kan bekoren dan ligt jouw smaak waarschijnlijk een level hoger. Met een ronde tafel uit ons assortiment weet je zeker dat je een tafel kiest die niet bij iedereen in de woonkamer staat. En de prijs is, gezien de uitstekende kwaliteit, ook zeker aantrekkelijk.

Koop je ronde eettafel voor de beste prijs

Ben je op zoek naar een design eettafel die een echte aanvulling is voor je interieur? Dan ben je bij KICK Collection aan het juiste adres. Deze tafels worden in eigen beheer gemaakt. Daarbij wordt uiteraard het beste materiaal gebruikt en er vindt grondige controle plaats van ieder product dat voor verzending gereed wordt gemaakt. Je ziet op de productpagina van de eettafel rond van je keuze informatie over de levertijd. Als jouw tafel niet op voorraad is dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan heel gemakkelijk via de online chat. We kunnen je dan informeren of de door jou gewenste eettafel weer beschikbaar komt en op welke termijn dat zal zijn. Wil je meerdere items bestellen, bijvoorbeeld voor een zakelijke order, dan adviseren we je sowieso om contact op te nemen voor en aantrekkelijke offerte op maat.