Roze eetkamerstoelen

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

Roze eetkamerstoelen

Roze eetkamerstoelen zijn echte blikvangers in de ruimte: ze trekken de aandacht naar het eetgedeelte in de ruimte en hebben vaak een lieve en elegante uitstraling. Roze is verkrijgbaar in verschillende tinten: van een feller en opvallender roze tot een subtieler oudroze dat toch voor kleur in de ruimte zorgt. De roze eetkamerstoelen van KICK Collection zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen, gemaakt van verschillende materialen en in luxere uitvoeringen die aan een fauteuil doen denken. Op onze roze eetkamerstoelen tafel je heerlijk met je gezin of met vrienden.

Voordelen van roze eetkamerstoelen

Een voordeel van roze eetkamerstoelen is dat ze opvallen. Roze trekt al snel de aandacht in de ruimte en daarom zijn onze stoelen in de kleur roze ideaal wanneer je op zoek bent naar een blikvanger in de ruimte. Je zet deze roze eetkamerstoelen bijvoorbeeld aan een houten tafel of een tafel in een donkere kleur. Extra kleur geeft het interieur een vrolijke uitstraling, waardoor je eetkamer direct gezelliger oogt. Zo maak je van de eethoek een plek waar je urenlang samen kunt tafelen en genieten van de sfeer. Roze is veelzijdig en verkrijgbaar in opvallende tinten, maar ook in subtielere tinten zoals oudroze. Zo kan roze in veel woonstijlen geïncorporeerd worden.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Of de roze eetkamerstoelen er lief of stoer uitzien, hangt onder andere van het materiaal af. Daarnaast heeft de stijl van de stoel en het soort poten ook invloed op de uitstraling. Roze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar met een fluwelen bekleding, wat een populaire keuze is. Dit materiaal is elegant en geeft een luxe gevoel. Een katoenen bekleding, vaak in combinatie met een dikkere zitting, zorgt ervoor dat je comfortabel en zacht zit. Een opvallende keuze is de vlinderstoel Jazz gemaakt van stevig plastic in de kleur roze. Zelfs de poten van deze stoel zijn roze, waardoor het een opvallende verschijning is.

Eetkamerstoelen roze met armleuning

Eetkamerstoelen met een armleuning zitten extra comfortabel. Terwijl je zit te dineren of een spelletje aan tafel speelt, laat je je armen rusten op de leuning. Vaak zijn eetkamerstoelen met een armleuning ook te gebruiken als een bureaustoel, omdat ze net iets comfortabeler zijn wanneer je langer zit. De designstoel Mia is een voorbeeld van een roze stoel met armleuningen. Dit model heeft een uitsparing tussen de zitting en rugleuning die met elkaar verbonden worden door twee zwarte buizen. Ook de armleuningen hebben zwarte buizen als basis met daarop een zacht gedeelte van stof. Ook eetkamerstoelen Jane, Karl en Jim zijn comfortabele keuzes met armleuning.

Verschillende soorten poten

De roze eetkamerstoelen van KICK Collection zijn verkrijgbaar met verschillende soorten poten. De poten zijn misschien niet het eerste waar je op let bij een stoel, maar toch bepalen deze voor een deel de uitstraling. Zo ziet een stoel met dikke, zwarte poten er stoer uit en zijn dunne poten elegant. Ook de kleur van de poten heeft invloed op de uitstraling: kleuren als goud en zilver maken een stoel al snel chique en elegant. De armstoel Jim is een mooie buisframestoel, wat betekent dat het frame van de armleuningen overloopt in twee poten die in een U-vorm bij elkaar komen op de grond. Dit geeft de stoel een unieke uitstraling.

Stoelen roze: mooie modellen voor in de woonkamer

Op zoek naar roze eetkamerstoelen die ook goed in de woonkamer staan? Zo heb je extra zitplaatsen wanneer je gasten over de vloer hebt en de bank al vol zit. Sommige eetkamerstoelen staan ook goed aan een bureau en zijn op die manier multifunctioneel. Kies bijvoorbeeld voor eetkamerstoel Karl die met een hoge rugleuning en comfortabele armleuningen iets weg heeft van een fauteuil. Deze roze stoel staat prachtig als blikvanger in een leeshoek. Ook modellen zoals Jane, Dean en Lex doen denken aan een fauteuil. Een eetkamerstoel die goed aan een bureau staat is bijvoorbeeld designstoel Mia met comfortabele armleuningen.

Roze kuipstoelen

Een mooie kuipstoel in ons assortiment is de kuipstoel Velvet. De zitting en rugleuning van deze stoel hebben samen de vorm van een kuip. De stoel heeft zijn naam te danken aan het materiaal van de zitting: velvet, ook wel bekend als fluweel in het Nederlands. Kuipstoel Jens heeft een verdikte zitting voor extra comfort en een elegante uitstraling dankzij het roze frame. De stoel is bekleed met een katoenen textuurstof. Andere mogelijkheden zijn designstoel Tara met een gestikt patroon in de rugleuning, kuipstoel Soof in een opvallende tint roze of designstoel Yara gemaakt van stevig plastic met poten in dezelfde lichtroze kleur als de zitting.

Roze eetkamerstoelen bestellen bij KICK Collection

Je bestelt je nieuwe eetkamerstoelen roze bij KICK Collection. Ons uitgebreide assortiment biedt ruime keuze: van roze eetkamerstoelen met armleuningen tot roze eetkamerstoelen die doen denken aan een fauteuil. Je vindt stoelen in subtiele kleuren, zoals lichtroze of oudroze, maar ook in opvallend felroze. Je kiest een tint die goed past bij de rest van je interieur. Felroze is ideaal als blikvanger, terwijl lichtroze goed past in een licht interieur met veel natuurlijke materialen. Je bestelt de roze stoelen eenvoudig bij KICK Collection voor een vrolijk kleurtje aan de eettafel.