Velvet barkrukken

per pagina
Aflopend sorteren

30 Items

per pagina
Aflopend sorteren

30 Items

Velvet barkrukken

Velvet barkrukken zien er elegant uit en zorgen voor klasse in je bar. Bij KICK Collection vind je diverse modellen barkrukken, ieder met een unieke uitstraling. Zo kies je voor barstoelen met een hogere rugleuning voor extra zitcomfort of voor een lage rugleuning, zodat je de krukken makkelijk onder de bar schuift. De barkrukken hebben verschillende hoogtes en zo koop je altijd de juiste hoogte voor aan je bar. Qua kleuren heb je ruime keuze: van elegant donkerrood tot speels geel en van stoer zwart tot subtiel donkergroen.

Wat is velvet?

Velvet is een glanzende en zachte stof die vroeger voornamelijk gebruikt werd om kostbare, elegante kleding mee te maken. Tegenwoordig wordt velvet nog steeds voor kleding gebruikt, maar zijn er ook andere toepassingen. Zo is velvet populair voor de bekleding van meubels, waaronder banken en stoelen. Velvet is een stof die in het Frans ook wel velours genoemd wordt en in het Nederlands bekend staat als fluweel. Barkrukken met velvet bekleding hebben een elegante en kostbare uitstraling. Deze barkrukken zijn ideaal wanneer je een luxe en chique sfeer wilt creëren aan de bar in jouw huis.

Waar moet ik op letten bij het kopen van barkrukken?

Er zijn verschillende dingen waar je op let wanneer je nieuwe barkrukken koopt. Het is belangrijk dat de barkrukken bij je interieur passen, zowel qua materiaal als kleur en stijl. Velvet barkrukken hebben een luxe en elegante uitstraling. Het belangrijkste is misschien wel het zitcomfort. Uiteraard wil je comfortabel zitten op je nieuwe barkrukken en daarom kopen je krukken met een zachte zitting en een rugleuning voor extra steun. Heb je weinig ruimte? Dan kun je overwegen om barkrukken zonder rugleuning te kopen, zodat de krukken makken onder de bar geschoven kunnen worden wanneer je ze niet gebruikt. Zo zijn ze uit het zicht.

Velvet barstoelen met een rugleuning

Velvet barstoelen zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuning. Een rugleuning geeft extra steun en maakt de barstoelen geschikt om de hele avond op te zitten. Wanneer je de barstoelen vooral gebruikt om de kok in de keuken gezelschap te houden, is het minder belangrijk dat je lang comfortabel zit. De velvet barstoelen Jeff zijn een mooi voorbeeld van stoelen met een rugleuning. Dit model is onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en zwart. Je kiest uit diverse modellen, ieder met een eigen hoogte rugleuning. Sommige barkrukken hebben een klein steuntje, terwijl andere modellen een volledige rugleuning hebben.

Velvet barkrukken met een uitsparing in de rugleuning

Barstoel Lenn is een comfortabele barstoel met een uniek ontwerp. De zitting en rugleuning van deze barstoel zijn gemaakt van velours, waarbij met name de uitsparing in de rugleuning opvallend is. Deze uitsparing zorgt voor een bijzondere en elegante uitstraling. De velvet barkrukken Lenn zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergroen en champagne. Je zit heerlijk op de zachte zitting van deze stoel. De vier ronde, zwarte poten zijn aan de onderkant aan drie zijden met elkaar verbonden. Kies voor één kleur barkruk die past bij je interieur of combineer de verschillende kleuren voor een speels effect.

Barkruk Finn met een luxe uitstraling

De barkrukken Finn zijn een barkrukken met een velvet bekleding. Dit geeft de barkrukken een luxe en elegante uitstraling. Door deze barstoelen te kopen, creëer je een chique sfeer aan de bar in je huis. Barkruk Finn is verkrijgbaar in opvallende tinten zoals een donkeroranje of een donkerblauw. Beide kleuren hebben klasse en geven een bijzondere sfeer in de ruimte. De barstoelen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: laag en hoog. Je kiest dus de juiste barkrukken uit die precies passen bij de hoogte van je bar. Zo zit je nooit te hoog of te laag en ervaar je ultiem zitcomfort.

De poten

Ieder model velvet barkrukken heeft unieke poten met een bijzondere uitstraling. Zo heeft barkruk Finn vier poten die richting de grond iets breder worden. Aan drie zijden zijn de poten met elkaar verbonden door een buis, terwijl de achterste twee poten niet verbonden zijn. De poten van barkruk Jeff lopen ook iets breder uit, maar zijn alleen aan de voorkant verbonden met een buis. Wel is de linker voorpoot door een dun buisje verbonden met de rechter achterpoot. Hetzelfde geldt voor de rechter voorpoot en linker achterpoot, waardoor een kruis ontstaat.

Velvet barkrukken bestellen bij KICK Collection

In het assortiment van KICK Collection vind je de juiste velvet barstoelen voor jouw interieur. Of je nu barstoelen met of zonder rugleuning wilt, je vindt een geschikt exemplaar in ons assortiment. Al onze barstoelen zitten uiterst comfortabel en zijn gemaakt van hoogwaardig fluweel. Je kiest uit verschillende kleuren, waardoor je de sfeer in de bar makkelijk kunt bepalen. Rood fluweel straalt klasse uit, terwijl zwart een stoere uitstraling heeft en champagne rust uitstraalt.