Ruilen & Retourneren

Retourneren aankopen Winkel & Webshop:

Wilt u uw aanko(o)p(en) uit onze winkel of webshop omruilen en/of terugbrengen? Dat is geen probleem! Bij KICK kunt u uw aanko(o)p(en) binnen 14 dagen omruilen of retourneren onder de voorwaarden dat het product niet is gebruikt en in de originele verpakking met de originele aankoopbon wordt geretourneerd.

Wenst u uw aanko(o)p(en) om te ruilen of te retourneren. klik op deze link: www.kickcollection.nl/retourneren
De omruil/retourtermijn gaat in op de dag dat u de aanko(o)p(en) thuis heeft ontvangen. U ontvangt binnen 2 werkdagen van ons een reactie via de e-mail.

Tijdens de omruil/retourtermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product(en) en de verpakking. U zal het/de product(en) slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het/de product(en) wenst te behouden. Indien u van de omruil/retourgarantie gebruik maakt, ontvangen wij het/de product(en) met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking graag retour. 

De verzendkosten voor een retourzending zijn altijd voor de rekening van koper. Mocht het gaan om een klacht/defect dan kunnen wij de product(en) kosteloos voor u omruilen. 
Vul alle gegevens in en wij zullen z.s.m. contact opnemen met de retourinstructies. Het retourneren kan alleen als het/de product(en) niet is gebruikt en dat het in originele verpakking wordt teruggestuurd. 

Voorwaarden van het retourneren

De voorwaarden voor het retourneren van een bestelling hangt af van het type product:

- Kleine meubelen als stoelen die met de pakketdienst bezorgd zijn, mogen op dezelfde manier geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

- Bij grote meubelen als tafels en kasten die bezorgd zijn door de bezorgdienst van KICK of door middel van een andere transportdienst gelden de volgende voorwaarden. De kosten voor het retourneren van meubels binnen de provincie Zuid Holland zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provincies wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Voor het retourneren vanaf de eilanden gelden andere voorwaarden, vraag hiernaar via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via service@kickcollection.nl

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 14 dagen het/de product(en) zelf bij KICK COLLECTION te LEKKERKERK terug te brengen.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt deze verder afgehandeld. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en binnen 30 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen terugbetaald.