Ruilen & Retourneren

Omruilgarantie (Winkel):

Bij KICK kunt je je aankopen die direct zijn meegenomen uit de Flagship-store binnen 8 dagen ruilen of terugbrengen. Voorwaarden zijn dat het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking en met kassabon wordt teruggebracht.

Sale en Outlet artikelen kunnen niet worden geruild of worden teruggebracht.

Omruilgarantie (Webshop):

Bij de aankoop van producten uit de webshop van KICK COLLECTION heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door kennisgeving aan KICK COLLECTION per post of e-mail.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van de omruilgarantie gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan KICK COLLECTION retourneren, conform de door KICK COLLECTION verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Het retourneren van meubels kan alleen als deze worden aangemeld via de webshop module onder de knop Retouren. Vul de gegevens in en wij zullen z.s.m. contact opnemen met de retourintructies. Het retourneren kan alleen als het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking wordt terug ontvangen.

Retourneren

De voorwaarden voor het retourneren van een bestelling hangt af van het type product:

- Kleine meubelen als stoelen die met de pakketdienst bezorgd zijn, mogen op dezelfde manier geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

- Bij grote meubelen als tafels en kasten die bezorgd zijn door Kick zelf of doormiddel van een andere transportdienst gelden de volgende voorwaarden. De kosten voor het retourneren van een meubel binnen de provincie Zuid Holland zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provinciën wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Voor het retourneren vanaf de eilanden gelden andere voorwaarden, vraag hiernaar via ons contactformulier.

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 8 dagen de producten zelf bij KICK COLLECTION te LEKKERKERK terug te brengen.


Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal KICK COLLECTION dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Heeft u een retour? Vul dan eerst het retourformulier volledig in. U ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.