Ruilen & Retourneren

Retourneren aankopen Winkel & Webshop:

Wilt u uw aanko(o)p(en) uit onze winkel of webshop* omruilen en/of terugbrengen? Dat is geen probleem! Bij KICK kunt u uw aanko(o)p(en) binnen 14 dagen omruilen of retourneren onder de voorwaarden dat het product niet is gebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking met de originele aankoopbon wordt geretourneerd.

Wenst u uw aanko(o)p(en) om te ruilen of te retourneren. klik op deze link: www.kickcollection.nl/retourneren
Tevens verzoeken wij om het retourformulier in de doos erbij te doen voor een correcte verwerking. Dozen welke retour komen zonder retourformulier kunnen NIET in behandeling worden genomen.
De omruil/retourtermijn gaat in op de dag dat u de aanko(o)p(en) thuis heeft ontvangen. U ontvangt binnen 2 werkdagen van ons een reactie via de e-mail.

Tijdens de omruil/retourtermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product(en) en de verpakking. U zal het/de product(en) slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het/de product(en) wenst te behouden. Indien u van de omruil/retourgarantie gebruik maakt, ontvangen wij het/de product(en) met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking graag retour. 

De verzendkosten voor een retourzending zijn altijd voor de rekening van koper. Mocht het gaan om een klacht/defect dan kunnen wij de product(en) kosteloos voor u omruilen.

* LET OP: heeft u uw aankoop gedaan bij een ander verkooppunt dan Kick Collection neem dan contact op met de desbetreffende partij.

 

Voorwaarden van het retourneren

De voorwaarden voor het retourneren van een bestelling hangt af van het type product:

- Kleine meubelen als stoelen die met de pakketdienst bezorgd zijn, mogen op dezelfde manier geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

- Bij grote meubelen als tafels en kasten die bezorgd zijn door de bezorgdienst van KICK of door middel van een andere transportdienst gelden de volgende voorwaarden. De kosten voor het retourneren van meubels binnen de provincie Zuid Holland zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provincies wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Voor het retourneren vanaf de eilanden gelden andere voorwaarden, vraag hiernaar via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via service@kickcollection.nl

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 14 dagen het/de product(en) zelf bij KICK COLLECTION te LEKKERKERK terug te brengen.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt deze verder afgehandeld. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en binnen 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen terugbetaald.

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroept/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.