Vierkante bijzettafels

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

Vierkante bijzettafel

Met een vierkante bijzettafel kun je alle kanten op. Gebruik zo’n fraai tafeltje om een hoek in je kamer op te vullen die nu wat leeg en kaal oogt. Als je er geen ruimte hebt voor een kast of iets anders dan past een bijzettafel vierkant vaak precies. Zeker omdat je een vierkante bijzettafel bij KICK Collection in verschillende uitvoeringen en formaten online kunt bestellen. Er is ruime keuze in modellen van hout en metaal in verschillende kleuren.

Fraai ontworpen bijzettafels vierkant

Als je van strak vormgegeven meubilair en accessoires houdt dan past een vierkante bijzettafel daar natuurlijk perfect bij. Of je nu van een moderne stijl houdt of meer naar klassiek neigt. Dankzij het grote assortiment is er altijd een bijzettafel die perfect past in jouw woonkamer, zitkamer, eetkamer of werkkamer. Je geeft je interieur er net dat beetje extra meer. Met bijzettafels en andere kleine meubelen laat je zien dat je aandacht besteedt aan je interieur. Voor jou is het niet af als er een salontafel, zithoek, wandmeubel en eethoek staan. Jij gaat voor de details. En juist die details maken jouw interieur persoonlijk.

Gemak voor jou of je bezoek

Een bijzettafel vierkant kun je in je interieur plaatsen omdat je dat mooi vindt. Maar ze hebben uiteraard ook gewoon een functie. Als je bijvoorbeeld kiest voor een set van 2 of 3 vierkante bijzettafels dan kun je die in formatie plaatsen bij je zithoek. Als je bezoek ontvangt pak je eenvoudig een tafeltje op om dat zo neer te zetten dat je bezoek gemakkelijk bij hun drankje of lekkernij kan zonder op te hoeven staan. Zeker voor ouderen of iemand met een lichamelijke beperking is dat natuurlijk heel prettig. Maar voor jezelf is het natuurlijk ook erg handig. Als je heerlijk ontspannen tv kijkt of een boek leest bijvoorbeeld. Dan is het ideaal om je drankje of smartphone bij de hand te hebben of je boek even te kunnen wegleggen.

Bijzettafel als onderdeel van het interieur

Je kunt een mooie bijzettafel vierkant gebruiken om je interieur extra te laten spreken. Plaats een tafel in een ‘dode’ hoek en zet er een mooie plant op of een stijlvolle lamp. Ook kan een bijzettafel prima dienst doen voor het laten zien van een kunstvoorwerp of als mooi plekje voor een dierbare foto. Dat kan niet alleen in je woonkamer, maar natuurlijk ook in je werkkamer en zelfs in je hal. Daar is een bijzettafeltje heel handig voor je sleutels. Dan ben je die nooit meer kwijt omdat je ze weer eens ergens hebt laten slingeren. Ook in de hal past een bijzettafeltje met een lamp heel goed. Altijd prettig als je ’s avonds laat thuis komt en het is niet helemaal donker in de hal.

Mooie bijzettafels van hoogwaardig materiaal

Bij KICK Collection gaan we voor exclusief en stijlvol. Dat betekent dat we uitsluitend bijzettafels vierkant hebben die zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Veel tafeltjes hebben een metalen onderstel. Oersterk en onverslijtbaar. Het blad is gemaakt van hout of eveneens van metaal. Sommige tafels zijn in verschillende kleuren leverbaar of in diverse maten. Let dus op bij het plaatsen van je bestelling dat je de bijzettafel koopt die voldoet aan jouw wensen. Ga je voor een bijzettafel set dan heb je meerdere tafels in diverse formaten. Ideaal om mee te variëren in je interieur of om op verschillende plaatsen in de woonkamer of andere ruimte neer te zetten.

Het ideale alternatief voor de salontafel

Als je woonkamer niet zo groot is dan past een salontafel daar niet altijd in. Zeker als je naast een zithoek ook nog een eethoek wilt kunnen plaatsen. Een bijzettafel vierkant is dan een ideale oplossing. Deze kleine tafel past overal en altijd en biedt vaak voldoende ruimte voor de dingen die je er op wilt neerzetten. Als je je bijzettafel niet nodig hebt dan kun je hem desnoods aan de kant zetten zodat er voldoende loopruimte in de woonkamer overblijft. Een salontafel is in zo’n geval soms een sta in de weg en dat is natuurlijk niet fijn. Al kun je bij KICK Collection uiteraard ook terecht voor een mooie salontafel. Deze zijn in diverse uitvoeringen en formaten te bestellen.

Een vierkante bijzettafel online kopen

Wil je niet dagenlang winkels afstruinen op zoek naar een mooie vierkante bijzettafel? Vind je online shoppen veel prettiger? Dan zit je goed bij KICK Collection. Hier kun je direct jouw nieuwe bijzettafel of set van bijzettafels uitzoeken. Op de productpagina vind je uitgebreide informatie over de gebruikte materialen, de afmetingen en meer. Heb je jouw ideale bijzettafel vierkant gevonden? Dan bestel je die eenvoudig online. Je krijgt op de productpagina informatie over de te verwachten levertijd. Sommige artikelen worden geleverd als pakketzending. Je betaalt dan geen extra verzendkosten. Ook informatie daarover krijg je zodra je je bestelling afrondt. Heb je vragen? Dan zit de klantenservice voor je klaar om deze deskundig te beantwoorden.