Eettafels

KICK heeft een super collectie design tafels van hoge kwaliteit. Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar een tafel die past bij elk interieur. Ben je op zoek naar een eettafel voor in de keuken of de eetkamer? Of juist naar een salontafel voor de woonkamer? Bekijk dan ons aanbod in betaalbare tafels . Het assortiment tafels bij KICK bestaat uit eettafels, salontafels en bijzettafels.  Laat je inspireren en vind je eigen KICKE tafel hieronder…

Een sfeervolle eethoek met een mooie design eettafel

Het moment waarop je met het hele gezin aan tafel zit is één van de gezelligste momenten van de dag. Of een sfeervol etentje met vrienden of familie. Een mooie eettafel mag dus zeker niet ontbreken in je interieur. Ook als je niet heel veel ruimte hebt kun je een knusse eethoek inrichten met één van de kleinere modellen van KICK Collection. Het assortiment bestaat uit fraaie design eetkamertafels die je nergens anders koopt. Bekijk onze betaalbare eettafels en laat je verleiden door hun charme en degelijkheid.

Welke eettafel past in jouw interieur?

De ene eettafel is de andere niet. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken voordat je een eettafel gaat kopen. Kijk allereerst goed naar het formaat. Een eettafel lijkt in een showroom niet zo groot. Maar eenmaal in je eigen woonkamer kan dat best tegenvallen. Pak dus de rolmaat erbij en meet welk formaat je kwijt kunt. Zo wordt je eetrafel geen ‘gevaarte’ dat een al te dominante plaats inneemt. Bedenk daarbij ook dat een ronde eettafel of ovale eettafel meer ruimte nodig heeft. Deze modellen geven je interieur wel een meer speelse en minder strakke uitstraling.

Je woonkeuken inrichten met een mooie eettafel

Als je zo’n heerlijk ruim huis hebt met een grote woonkeuken, dan wil je die natuurlijk gezellig inrichten. Heerlijk met het hele gezin aan de betaalbare eettafel voor het ontbijt of het diner. Gezellig bijkletsen of zware onderwerpen bespreken, daar leent de eettafel zich bij uitstek voor. De kinderen maken er hun huiswerk, en jij zit er misschien wel aan je laptop als je een dagje thuiswerkt. Een ruime eettafel is dan erg handig, zodat je elkaar niet in de weg zit.

Waarom kies je voor een design eettafel?

De keuze voor een design eetkamertafel ligt misschien niet zo voor de hand. De prijs daarvan ligt immers wat hoger dan wanneer je een eettafel gaat kopen bij een grote woonketen. Maar als je echt iets moois zoekt, dan is design zeker een aanrader. En de kwaliteit is uiteraard ook navenant beter. Met een fraaie eettafel van KICK Collection koop je een meubelstuk dat tientallen jaren meegaat. Daarmee ben je uiteindelijk goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een goedkoper model dat na enkele jaren weer moet worden vervangen.

Een rechthoekige eettafel kopen

Je kunt een rechthoekige eettafel kopen in verschillende formaten. De breedte is vaak standaard 80 of 90 cm. Het verschil zit hem in de lengte. Een gemiddeld formaat voor een rechthoekige eettafel is 160 of eettafel 180 cm. Maar als je meer ruimte wilt dan kun je ook kiezen voor een lengte van 200 cm of meer. Ideaal als je een groot gezin hebt. Grotere eettafels zijn ook heel geschikt voor de horeca. Ook kun je ze prima inzetten als vergadertafel op kantoor of voor de inrichting van een wachtruimte voor bezoekers. Een rechthoekig model eettafel is vaak de meest praktische keuze. Deze tafel kun je eventueel tegen een muur of kozijn plaatsen zodat hij minder ruimte inneemt. Dit uiteraard alleen als je niet alle zitplaatsen aan tafel nodig hebt.

Kiezen voor een ronde eettafel

Een ronde of Deens ovale eettafel geeft de inrichting van de woonkamer, keuken of eetkamer een wat minder statische uitstraling. Als je houdt van een landelijke of romantische inrichting dan past rond of ovaal daar perfect bij. Deze tafels hebben een centraal onderstel waardoor je geen last hebt van eetkamerstoelen die klem staan tegen een tafelpoot. Je kunt dus wat meer spelen met de tafelschikking. Een ronde of ovaal eettafel neemt wel meer ruimte in beslag. Je moet dus even goed kijken welk formaat je kwijt kunt om een miskoop te voorkomen.

De poten onder de eettafel

Als je het assortiment betaalbare eettafels van KICK Collection bekijkt dan ontdek je al snel dat veel tafels een centraal onderstel hebben in plaats van vier poten op iedere hoek. Je kunt uiteraard zelf bepalen voor welk model je kiest. Een tafel die geen poten op de hoeken heeft biedt wat meer mogelijkheden. Je kunt in een kring om de tafel zitten waardoor er vaak ruimte is voor 1 of 2 extra personen. Ook als je een kindje in een kinderstoel hebt kan dit erg handig zijn. De onderstellen van de eettafels in onze collectie zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout of van vrijwel onverslijtbaar metaal. Waar je voor kiest is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Een eettafel met vier poten op de hoeken geeft vaak een wat strakkere uitstraling. Dat past perfect bij een moderne inrichting. Als je het wat meer landelijk wilt dan kies je voor een tafel met een rond of ovaal model en een bijzondere gecentraliseerde voet. In de webshop kun je alle eetkamertafels eenvoudig met elkaar vergelijken.

Het onderhoud van je eettafel

Je zwarte eettafel van KICK Collection heeft maar weinig onderhoud nodig. Je kunt het tafelblad afnemen met een vochtige doek, het liefst zonder schoonmaakmiddel. Als er vocht op de tafel komt, bijvoorbeeld door een omgevallen glas of bloemenvaas, dep dit dan meteen op. Zo voorkom je dat het vocht in het hout trekt en daar lelijke vlekken achterlaat. Gebruik voor mokken of glazen altijd een onderzetter. Gebruik je de maaltijd aan de tafel, dek deze dan met een tafellaken of tafelzeil of gebruik placemats. Op die manier houd je je tafel vele jaren in prima conditie. Het metalen onderstel kun je desgewenst ook afnemen met een vochtige doek.

Een eettafel online bestellen

Heb je geen zin om een hele dag of meerdere dagen uit te trekken om een mooie betaalbare eettafel te vinden? Bij KICK Collection bestel je jouw nieuwe eettafel gewoon online. Je ziet op de website direct wat de levertijd is. Natuurlijk kun je je nieuwe eettafel ook wat verder van tevoren bestellen. Bijvoorbeeld als je een nieuwe woning krijgt. Neem contact met ons op en spreek een leverdatum af. Dan weet je zeker dat je niet hoeft te wachten omdat er een levertijd geldt. Wil je meer weten over één van onze eettafels? Neem dan gerust contact op. Dat kan onder andere via de online chat op de website.