Salontafels

Wij staan bekend om onze originele designs. Dit vind je terug in onder andere onze salontafels. Ben je op zoek naar een ronde salontafel, vierkante salontafel of salontafelset? Kick has got your back! Van duurzaam mango hout tot stevig metaal. You name it, we kick it.

per pagina
Aflopend sorteren

23 Items

per pagina
Aflopend sorteren

23 Items

Een mooie salontafel maakt je zithoek compleet

Met een mooie salontafel maak je je zithoek pas echt compleet. Maar wist je dat je een salontafel ook op andere manieren kunt gebruiken? Zo voelt hij zich ook prima thuis op kantoor. Bij KICK Collection kun je kiezen uit een ruime collectie met zorg en liefde gemaakte salontafels. Ongeacht je voorkeur qua interieurstijl. Daarbij kun je rekenen op uitstekende service en snelle levering.

Een opvallende salontafel

Als je van opvallende betaalbare salontafels houdt dan kun je bij KICK Collection je hart ophalen. Je kunt kiezen uit fraaie modellen die zeker geslaagd zijn als blikvanger voor je zithoek. We doen altijd ons best om modellen te selecteren die net even anders zijn dan wat je in veel andere meubel- en interieurwinkels ziet. Een salontafel van KICK Collection kiezen betekent dat de kans niet heel groot is dat vrienden, buren of familie precies dezelfde tafel hebben uitgekozen.

Een design salontafel voor jouw interieur

Een design salontafel maakt van jouw zithoek een fijne plek om tijd door te brengen. Of je dat nu alleen doet, met je gezin, met familie of met vrienden. Als je de zithoek in je woonkamer stijlvol wilt inrichten, dan maak je het natuurlijk niet af met een ronde salontafel die je even snel meeneemt bij een groot woonwarenhuis. Dan kies je voor een mooie salontafel die je met zorg uitkiest. Je moet er immers als het even kan de komende jaren tegenaan kijken. Een weloverwogen keuze is dan zeker aan te raden. Kies voor een mooie stijlvolle design salontafel die je kunt combineren met je huidige en ook toekomstige bankstel of fauteuils. Die gaan immers vaak minder lang mee.

Een charmante salontafel set

In plaats van een betaalbare salontafel kun je ook kiezen voor een salontafelset. Die bestaat uit twee of drie tafels die perfect met elkaar matchen. Maar je kunt ze ook prima apart neerzetten. De tafels hebben meestal verschillende formaten, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met de rest van je interieur. Het is ook erg handig om een tafel snel te kunnen verplaatsen als je bezoek hebt. Je kunt die dan bijvoorbeeld naast de bank zetten. Op die manier kan het bezoek hun drankje of wat lekkers pakken zonder te hoeven opstaan. Ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn, maar los daarvan ook gewoon makkelijk.

Laat je salontafel de blikvanger zijn

Veel mensen denken dat het bankstel de blikvanger is van de zithoek. En ja, dat kan natuurlijk. Zeker als je kiest voor een bankstel in een opvallende kleur. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist je zwarte salontafel de eerste viool te laten spelen. Door te kiezen voor een opvallende kleur, of, zoals bij de design salontafels van KICK Collection, voor een bijzonder ontwerp. Veel mensen maken zich er bij het kopen van een betaalbare salontafel gemakkelijk vanaf. Een simpel model is vaak al snel goed genoeg. Als jij er anders over denkt dan kies je voor een fraai en opvallend design dat een nadrukkelijk stempel drukt op je interieur.

De salontafel op de werkvloer

Ook op kantoor komt een mangohouten salontafel prima tot zijn recht. Je kunt bijvoorbeeld een tafel plaatsen bij de balie waarop je een standaard met foto’s zet. Of een mooie vaas bloemen of een plant. Heb je een zitje waar bezoekers kunnen wachten? Plaats daar dan ook een salontafel. Zo kun je je bezoek alvast een kopje koffie aanbieden dat ze ook kunnen neerzetten als ze willen. Ook hier kun je folders en andere informatie op de tafel leggen. In de kamer van de directie kun je een comfortabel zitje maken. Dat praat vaak een stuk makkelijker dan een formele vergadertafel. Als de directeur een formeel overleg wil plannen dan is er vast wel een vergaderkamer beschikbaar. Wil je een grotere zakelijke order plaatsen dan is het aan te raden om hierover persoonlijk contact op te nemen. Op die manier kunnen er goede afspraken worden gemaakt over de levering.

Salontafels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De prijzen voor de salontafels van KICK Collection vallen in het middensegment qua prijs. Maar daarvoor koop je wel een design salontafel die met liefde is gemaakt in eigen beheer. De medewerkers kunnen je dan ook alles vertellen over de meubels die je ziet op de website. Je kunt een deel van de collectie ook bekijken bij één van de KICK verkooppunten. Een overzicht daarvan is te vinden op de website. Je kunt een afspraak maken voor een bezoek. Dan is er een medewerker aanwezig die alle tijd voor je heeft om je te adviseren over je aankoop.

Het onderhouden van je KICK Collection salontafel

Je salontafel van KICK Collection zo lang mogelijk mooi houden is niet heel moeilijk. Ze hebben niet veel onderhoud nodig. Het tafelblad kun je schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik liever geen schoonmaakmiddel. Als dat wel nodig is, kies dan een middel dat geschikt is voor houten oppervlakken. Gebruik onderzetters voor glazen en mokken zodat er geen kringen in het hout komen. Als er vloeistof op de tafel komt, zoals van een omgevallen glas, dep dit dan meteen op met een doek of servet. Het metalen onderstel van je salontafel kun je eveneens reinigen met een vochtige doek indien nodig.

Een fraaie salontafel kopen voor het perfecte interieur

Ben je op zoek naar een mooie salontafel waar je de komende jaren van wilt genieten? Dan is shoppen bij KICK Collection een feestje. Haal je hart op aan exclusieve ontwerpen die gemaakt zijn van uitsluitend A-kwaliteit materialen. Alle salontafels en salontafel sets kun je direct online bestellen. Bij het item van je keuze staat vermeld wat de levertijd is. Je betaalt geen extra verzendkosten. Sommige artikelen worden geleverd met de pakketdienst. Hierbij ontvang je indien nodig een duidelijke instructie voor de montage. Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken om de collectie te bekijken op locatie? Neem dan contact op met de klantenservice. Deze is bereikbaar via de online chat. Als je een bericht achterlaat dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.