Blauwe eetkamerstoelen

per pagina
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
Aflopend sorteren

16 Items

Blauwe eetkamerstoelen

Op zoek naar opvallende stoelen voor in de eetkamer? Dan kun je kiezen voor blauwe eetkamerstoelen. Deze stoelen in de kleur blauw zijn verkrijgbaar in verschillende tinten: van een opvallend felblauw als blikvanger in de ruimte tot een subtiel donkerblauw met een elegante uitstraling. De blauwe eetkamerstoelen van KICK Collection zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijl. Je vindt altijd de juiste blauwe stoelen voor in de eetkamer in ons uitgebreide assortiment.

Voordelen van blauwe eetkamerstoelen

Iedere kleur voor eetkamerstoelen heeft eigen voordelen. De ene kleur is neutraal en makkelijk te combineren, terwijl de andere kleur opvallend is en de stoel tot een blikvanger in de ruimte maakt. Blauw is juist een veelzijdige kleur die beide kanten op kan. Donkerblauw is subtiel en voegt een beetje kleur toe zonder al te erg op te vallen in de ruimte. Een lichtblauwe of felblauwe eetkamerstoel trekt juist wel de aandacht en fungeert als blikvanger in de ruimte. De donkerblauwe eetkamerstoelen zijn bovendien vlekbestendig, terwijl een lichtere kleur de ruimte groter doet ogen. Door voor blauwe eetkamerstoelen te kiezen, ga je voor een uniek element in je interieur.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Onze blauwe eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar met zittingen gemaakt van diverse materialen. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling en bepaalt voor een deel hoe de stoel in de kleur blauw eruitziet in de ruimte. Velours of fluweel is een populair materiaal met een elegante uitstraling. Zeker wanneer je voor een donkerdere tint blauw kiest, komt dit luxe gevoel naar voren. Bij KICK Collection vind je diverse stoelen gemaakt van katoen, bijvoorbeeld met een grof textuur of een gestikt patroon. Een opvallende keuze is de donkerblauwe stoel Liam met een stoere uitstraling dankzij de PU-lederen zitting.

Eetkamerstoelen blauw met armleuning

Op eetkamerstoelen blauw met een armleuning zit je net iets comfortabeler, omdat je je armen kunt laten rusten op de leuningen. Een mooi voorbeeld van een blauwe stoel met armleuningen is eetkamerstoel Karl. Deze stoel is breed en comfortabel met een hoge rugleuning. De zitting en rugleuning lopen in elkaar over, net als de armleuningen aan beide zijden. De dichte stoel is gemaakt van fluweel met een geruit patroon in de rugleuning. Andere blauwe eetkamerstoelen met armleuningen zijn Jim en Dean. De stoel Jim is hoekig en stoer, terwijl Dean juist elegante en ronde leuningen heeft.

Verschillende soorten poten

Onze blauwe eetkamerstoelen hebben ieder andere poten die voor een deel de uitstraling van de stoel bepalen. Kies bijvoorbeeld voor de buisframe stoel Yves of Jim. Deze stoelen blauw hebben armleuning die overlopen in poten en een U-vorm op de grond maken. Dit zorgt voor een strakke en stoere uitstraling waardoor de stoel er net even iets anders uitziet. Vier dunne poten zien er elegant uit, terwijl vier dikkere poten juist robuust lijken. Naast zwarte poten, vind je in ons assortiment ook diverse blauwe stoelen met gouden of zilveren poten.

Stoelen blauw: mooie modellen voor in de woonkamer

Sommige blauwe eetkamerstoelen in ons assortiment zijn multifunctioneel. Dit betekent dat ze niet alleen goed staan aan de eettafel, maar ook als fauteuil in de woonkamer of bureaustoel kunnen dienen. Een goed voorbeeld van een blauwe stoel die ook aan een bureau kan staan is armstoel Jim. De armleuningen maken de stoel extra comfortabel, net als de stevige rugleuning. Eetkamerstoel Karl heeft juist iets weg van een fauteuil, waardoor deze goed in de woonkamer staat. Zet deze stoel in je leeshoek neer of schuif deze van de eetkamer naar de woonkamer wanneer je meerdere gasten over de vloer hebt.

Blauwe kuipstoelen

De blauwe kuipstoelen van KICK Collection hebben een zitting en rugleuning die in elkaar overlopen, waardoor de stoel doet denken aan een kuip. Je kiest bijvoorbeeld voor de kuipstoel Velvet: een prachtige zitting en rugleuning van fluweel met daaronder zwarte, gouden of zilveren poten. De kuipstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten blauw. Zo heeft donkerblauw fluweel een chique en elegante uitstraling, terwijl blauw katoen juist netjes staat en blauw PU-leer stoer is. De blauwe kuipstoelen zitten lekker en bieden voldoende steun voor je rug.

Blauwe eetkamerstoelen bestellen bij KICK Collection

Wil je blauwe eetkamerstoelen bestellen? Dat doe je eenvoudig online bij KICK Collection. Je bekijkt ons volledige assortiment met eetkamerstoelen blauw en kiest het model dat het beste bij je interieur past. Hierbij let je op de tint blauw die je kiest, maar ook op de stijl van de poten en de vorm van de stoelen. Je zorgt ervoor dat de stoelen goed in je kleurenpatroon passen en qua stijl aansluiten op de andere meubels in je woning. Zo maak je een mooi geheel van je interieur en geniet je optimaal van onze prachtige blauwe stoelen. Ben je op zoek naar een andere kleur stoelen? Bekijk ook onze oranje eetkamerstoelen