Ovale eettafels

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

Kies voor charme en stijl met een ovale eettafel

Als je wilt dat je eettafel een prominente plek in je woonkamer inneemt, dan kies je voor een ovale eettafel. Die springt er meteen uit vanwege de vorm. Een tweede voordeel is dat je de stoelen er gemakkelijk omheen zet. Je zit immers niet vast aan hoeken. Daardoor is er aan een eettafel die ovaal is altijd wel een extra plekje te regelen. Bij KICK Collection vind je ovale eettafels in verschillende maten en modellen. Stuk voor stuk met zorg en liefde gemaakt in eigen productie.

Een stijlvolle inrichting van je eethoek

De eethoek is de plek waar je samen komt met je gezin of waar je van een gezellige maaltijd geniet met je vrienden. Aan de eettafel worden vaak diepgaande gesprekken gevoerd of de problemen in de wereld besproken. Het is dus niet zo vreemd dat je aan de inrichting van je eethoek extra aandacht besteedt. Iedereen moet een plekje aan tafel hebben en er moet genoeg ruimte zijn om alle lekkere gerechten te kunnen uitserveren. Daarom vind je bij KICK Collection eettafels van ruim formaat tot 240 cm. Ideaal voor grote gezinnen of als je regelmatig met een vriendengroep aan tafel zit of je familie op bezoek hebt.

Voor welk model ovale eettafel kies je?

Bij KICK Collection kun je kiezen uit verschillende modellen eetkamertafels in ovaal model. Je kunt je aankoop dus prima afstemmen op het interieur. Als je je eethoek in de woonkamer hebt dan kun je je eettafel prima laten matchen met je salontafel of kasten. Die zijn vaak in dezelfde stijl leverbaar. Je kunt ook variëren met kleuren. De ovale eettafels zijn leverbaar in bruin of zwart. Ook kun je uiteraard variëren met de kleur eetkamerstoelen. Die vind je eveneens in het assortiment in de webshop.

Bepaal het gewenste formaat

Voordat je een bestelling doet voor een tafel ovaal is het belangrijk dat je het juiste formaat bepaalt. Bedenk dat je om de eettafel ruimte nodig hebt voor stoelen en dat die stoelen ook nog naar achter geschoven moeten worden. Een eettafel ovaal neemt vaak meer ruimte in dan een rechthoekig model. Je kunt de tafel immers niet strak tegen een muur aan zetten. Meet dus na hoeveel ruimte je hebt en stem het formaat van je nieuwe ovale eettafel daarop af. Een eettafel lijkt, net zoals ander meubilair, in een showroom altijd kleiner dan thuis.

Een ovale eettafel als vergadertafel

Je kunt een eettafel ovaal ook prima gebruiken als vergadertafel op kantoor. De inrichting van een vergaderkamer is belangrijk. De aanwezigen moeten zich er immers op hun gemak voelen. Ook wil je voor je bedrijf natuurlijk de juiste uitstraling. Daar passen de design tafels van KICK Collection prima bij. Je kunt de vergaderlocatie verder inrichten met comfortabele stoelen. De ruime collectie in onze webshop biedt daarvoor voldoende keus en variatie.

Stijlvolle inrichting van je restaurant of bistro

Als je een restaurant hebt of een gezellige bistro dan wil je natuurlijk dat je gasten zich er op hun gemak voelen. Dat bereik je allereerst met een menukaart met aantrekkelijke gerechten. Daarnaast is de inrichting belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor de fraaie design ovale eettafels van KICK Collection. Daarmee koop je niet alleen mooie tafels, je kiest ook voor tafels van uitstekende kwaliteit. Het meubilair in een horecagelegenheid heeft natuurlijk meer te verduren dan dat in een woonkamer. De kwaliteit van de eettafels ovaal in onze collectie zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen.

Duurzame productie van eettafels

Bij KICK Collection hebben we duurzaamheid uiteraard hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken we voor de productie van onze eettafels ovaal uitsluitend hout dat op verantwoorde wijze is geproduceerd. De bomen voor dit hout worden speciaal gekweekt. Hiervoor worden dus geen bossen gekapt die bijdragen aan een goed leefklimaat en de biodiversiteit. Ook bij de productie wordt zoveel mogelijk duurzaam gewerkt. We proberen verspilling van materiaal zo veel mogelijk te voorkomen. Daarom is in onze showrooms slechts een deel van onze collectie te zien. Eettafels ovaal worden in de meeste gevallen uitsluitend op bestelling gemaakt. Desondanks is de levertijd in veel gevallen niet langer dan een week.

De levertijd van je ovale eettafel

Als je een eettafel ovaal bestelt bij KICK Collection dan wil je natuurlijk weten wanneer deze geleverd wordt. Het kan ook zijn dat je juist wat langer wilt wachten met de levering. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn bij een verhuizing. Ook als je eettafels wilt bestellen voor je bedrijf kan levering op een later moment beter uitkomen. Je kunt afspreken dat je bestelling wordt verzonden als je de sleutel van je huis of bedrijfspand krijgt. Zo kun je het inrichten van je huis goed plannen en hoef je niet in de stress te zitten dat je meubels worden geleverd terwijl de vloer nog moet worden gelegd.

Bezoek een KICK Collection showroom

Veel mensen vinden het lastig om aan de hand van een foto een ovale eettafel of ander meubelstuk te kopen. Dat is logisch. Daarom is er een aantal locaties waar je een deel van de KICK Collection in het echt kunt zien. Meer informatie daarover is te vinden op de website. Het is aan te raden om een afspraak te maken. De meeste locaties hebben geen standaard openingstijden. Je wordt op het moment van je afspraak ontvangen door een ervaren adviseur die je alles over onze design meubels kan vertellen.

Een eettafel ovaal online bestellen

Bij KICK Collection kun je eenvoudig de door jou gewenste eettafel online bestellen. Ga je voor HUGO of toch liever voor SVEN? En welk formaat moet het dan worden? Als je je keuze hebt gemaakt dan kun je je order online afronden. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust via de online chat. Hier kun je ook terecht als je een offerte op maat wilt aanvragen voor een zakelijke order. Je wordt na je bestelling op de hoogte gesteld van de verwachte levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.