Deens ovale eettafels

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

Eettafel Deens ovaal

Een eettafel Deens ovaal past perfect in een Scandinavische inrichting. Huizen in Noorwegen, Denemarken en Zweden worden vaak ingericht met hout en andere natuurlijke materialen. Die zijn er in deze landen vaak in overvloed. Scandinaviërs houden van een natuurlijke uitstraling. Dat zie je meteen aan de Deens ovale eettafels van KICK Collection. Die combineer je moeiteloos met de kleuren die in een Scandinavische inrichting vaak naar voren komen, wit en blauw. Maar dat is natuurlijk geen must. Je kunt je Deense ovale tafel evengoed combineren met rood, paars, beige of groen.

Verschillende formaten Deense ovale eettafels

Als je graag een mooie eettafel Deens ovaal dan kun je kiezen uit verschillende formaten. Houd er rekening mee dat een ovale tafel vaak wat meer ruimte inneemt dan een rechthoekig model. Bereken dus de beschikbare ruimte en houd rekening met de stoelen en loopruimterond de tafel. De Deense ovale eettafel Dane is beschikbaar in de formaten eettafel 180 cm, 210 en 240 cm. Het grootste formaat is ideaal voor een groot gezin of voor gebruik in de horeca of op kantoor. Maar ook Deense ovale tafel formaat 180 cm biedt ruimte aan minimaal 6 personen.

Spelen met de tafelschikking

Een ovale tafel biedt wat meer mogelijkheden om te spelen met de tafelschikking. De stoelen staan immers niet strak in het gelid aan tafel. Daarom is dit formaat ook heel geschikt voor jonge gezinnen. Je kunt de kinderstoel van de kleinste eenvoudig aanschuiven aan tafel. Ook als er een rolstoelgebruiker mee eet is een ovale of ronde eettafel vaak net wat praktischer. De gastheer of gastvrouw kan evengoed aan het hoofd van de tafel plaatsnemen zodat er gemakkelijk gemanoeuvreerd kan worden met het wisselen van de gangen van een diner.

Deense ovale tafels van topkwaliteit

Bij KICK Collection staat kwaliteit altijd voorop. Daarom worden voor de meubelen alleen de allerbeste materialen gebruikt. Het hout voor de tafelbladen wordt met zorg geselecteerd. Hierbij speelt duurzaamheid uiteraard een belangrijke rol. Het hout voor de meubels wordt speciaal gekweekt zodat hier geen bossen voor hoeven te worden gekapt die van belang zijn voor mens en natuur..

De ideale tafel voor op kantoor

De naam Deense ovale eettafel dekt eigenlijk de lading niet voldoende. Want deze fraaie tafels zijn ook bij uitstek geschikt voor op kantoor. Ze doen prima dienst als vergadertafel of als tafel voor groepsactiviteiten. Daarnaast kun je hem natuurlijk ook prima gebruiken voor in het bedrijfsrestaurant. Heb je een horecazaak en wil je een bijzondere inrichting? Dan kies je voor de design eettafels van KICK Collection. Ze zijn oerdegelijk en daardoor zeer duurzaam. Een Deens ovale eettafel gaat tientallen jaren mee, ook bij intensief gebruik.

Bekijk de collectie van Deens ovale tafels

Een Deens ovale tafel kopen doe je misschien liever niet van alleen een foto op de website. Bij KICK Collectie is er de mogelijkheid om een deel van de meubels in het echt te zien. Hiervoor kun je een afspraak maken op meerdere locaties in Nederland. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Je kunt dan ook direct je bestelling doorgeven. Je order wordt doorgaans met ongeveer een week levertijd bij je thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor geen extra verzendkosten. Voor de eettafels van KICK Collection geldt dat deze worden geleverd met zelfmontage. Aan de hand van de duidelijke instructie is dit een fluitje van een cent.

Het onderhoud van je eettafel Deens ovaal

Natuurlijk wil je je mooie Deens ovaal eettafel zo lang mogelijk ook mooi houden. Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Het tafelblad kun je afnemen met een vochtige doek. Gebruik alleen een mild schoonmaakmiddel, maar liefst alleen water. Wil je het hout verzorgen dan kun je hiervoor meubel oliegebruiken. Advies hierover kun je inwinnen bij de klantenservice van KICK Collection. Het onderstel van je tafel heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Afnemen met een droge doek of eventueel ook met een licht vochtige doek is voldoende. Gebruik onder glazen en mokken altijd een onderzetter. Zo voorkom je kringen op je tafel. Een omgevallen drankje dep je natuurlijk meteen op om te voorkomen dat het vocht in het hout trekt.

Bestel een fraaie design Deens ovalen eettafel online

De fraaie eettafel Deens ovaal uit de serie DANE is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart. Per kleur kun je kiezen uit drie verschillende formaten. Alle tafels zijn voorzien van het fraaie en bijzondere stervormige onderstel. Je kunt je bestelling direct online doorgeven. Deze wordt dan zo snel mogelijk verzonden. Natuurlijk kun je ook een latere bezorgdatum afspreken, bijvoorbeeld in verband met een verhuizing of een geplande renovatie van je woonkamer, eetkamer of horecagelegenheid. Voor het beantwoorden van al je vragen zit de klantenservice voor je klaar. Je bereikt onze medewerkers het snelst via de online chat op de website. Je kunt eveneens contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan de showroom.