Rechthoekige eettafels

per pagina
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
Aflopend sorteren

16 Items

Design rechthoekige tafels voor een stijlvol interieur

Bij de inrichting van je woonkamer neemt de eethoek een belangrijke plaats in. Dit is de plek waar je minstens een keer per dag samenkomt met je gezin. Veel families hechten eraan om samen te ontbijten of samen te dineren. Of allebei natuurlijk. Ook als je alleen woont is het de plek waar je zit als je vrienden over de vloer hebt. Dan eet je niet met je bord op schoot voor de tv. En de eettafel is de plek voor goede, diepgaande gesprekken. Kortom: een eettafel rechthoek uitzoeken is iets dat je met zorg moet doen.

Verschillende formaten rechthoekige tafels

Bij KICK Collection vind je rechthoekige eettafels van verschillende formaten. Zo kun je de maat van de tafel afstemmen op de omgeving. Heb je een kleine woonkamer of een kleine woonkeuken? Dan kies je voor een tafel met een lengte van 120 of een eettafel 140 cm. Daar kun je met 2 personen ruim aan zitten. Met een beetje goede wil lukt vier personen ook. Heb je meer ruimte en wil je met een groter gezin aan tafel dan zijn er eettafels 200 cm of eettafels 220 cm. Die bieden plaats aan minimaal 8 personen.

De eettafel: de blikvanger van je interieur

Een grote rechthoekige eettafel is een prima blikvanger. Als je er de ruimte voor hebt dan kun je een royale eethoek inrichten. Sommige huizen hebben de luxe van een aparte eetkamer. Daar kun je natuurlijk helemaal uitpakken. Datzelfde geldt voor een royale woonkeuken. Bij je rechthoekige tafel kies je comfortabele eetkamerstoelen. Ook die vind je in het assortiment van KICK Collection. Je kunt kiezen uit tientallen modellen, zowel met als zonder armleuningen. Bedenk bij het uitkiezen van stoelen dat een stoel met armleuningen natuurlijk meer ruimte inneemt. Het is ook handig om vooraf te weten of je de stoelen onder de tafel kunt plaatsen als ze niet worden gebruikt. Dat scheelt immers flink wat ruimte.

Eettafels zijn ook prima geschikt voor op kantoor

Een eettafel kun je ook heel goed gebruiken als vergadertafel op kantoor. Je kunt er mooie kuipstoelen bij zetten zodat de deelnemers aan een overleg comfortabel kunnen zitten. Het exclusieve design van de eettafels rechthoekig van KICK Collection passen prima in een stijlvol ingerichte vergaderkamer. Daar kun je prima je belangrijkste zakenpartners ontvangen voor overleg.

Richt je horecazaak in met smaak

Als jij je wilt onderscheiden van de massa met je restaurant of bistro, dan richt je de ruimte met smaak in. De fraaie design eettafels die je kunt bestellen bij KICK Collection passen daar perfect bij. Naast een eettafel in rechthoek kun je ook kiezen voor ronde of ovale eettafels. Je kunt op die manier afwisselen zodat je gasten zich altijd op hun gemak voelen. Door te kiezen voor verschillende formaten kun je zowel kleine als grotere gezelschappen ontvangen.

Voor welk model eettafel kies jij?

Als je op zoek bent naar een rechthoekige eettafel dan kun je kiezen voor het type Triangle. Deze tafels hebben bijzonder vormgegeven poten die meteen de aandacht trekken. Ook handig is dat dit model tafel in verschillende maten kan worden besteld. Ga je een eettafel kopen, beoordeel dan vooraf goed welk formaat je kwijt kunt. In een showroom lijken meubels altijd kleiner dan wanneer ze in je woonkamer staan. Dan is er ook nog de eettafel Massiv. Gemaakt van acaciahout dat onder de categorie tropisch hout valt. Uiteraard wordt dit houdt op een zorgvuldige en verantwoorde manier gekweekt en gekapt. Duurzame productie is voor KICK Collection zeer belangrijk.

Zo blijft je rechthoekige eettafel lang mooi

Voor de rechthoekige tafels in onze collectie wordt uitsluitend hout en metaal gebruikt van uitmuntende kwaliteit. Je nieuwe eettafel gaat dan ook moeiteloos tientallen jaren mee. Het onderstel heeft nauwelijks onderhoud nodig. Je kunt de poten eventueel afnemen met een vochtige doek. Om vlekken en kringen in het hout van het tafelblad te voorkomen gebruik je een tafelkleed bij de maaltijden en onderzetters voor glazen en mokken. Voor het ontbijt of de lunch kun je natuurlijk ook kiezen voor placemats. Gebeurt er toch een ongelukje, dep de tafel dan zo snel mogelijk schoon met keukenpapier of een zachte doek. Je kunt het hout eventueel beschermen met speciale meubelolie. Wil je weten welk product je het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice van KICK Collection.

Bestel nu jouw design rechthoekige eettafel

Heb je een mooie rechthoekige tafel gevonden op deze pagina? Dan kun je jouw nieuwe eettafel direct online bestellen. Je ziet op de productpagina wat de levertijd van je bestelling is. Je kunt uiteraard ook afspreken dat de tafel later wordt geleverd, bijvoorbeeld als je binnenkort gaat verhuizen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 week. Heb je vragen, of wil je voor de inrichting van je horecazaak of kantoorruimte een offerte op maat aanvragen? Neem dan via de online chat contact op met de klantenservice.