TOP 10 STOELEN ONDER DE €99

Welkom op onze pagina met de top 10 Kick stoelen onder de €99! Hier vind je een overzicht van onze meest populaire en betaalbare stoelen die jouw interieur een stijlvolle touch geven, zonder je budget te overschrijden.

 

 

 

  1. 1. FORLY

    1. FORLY

    Ervaar het tijdloze design en het comfort van onze Eetkamerstoel Forly! Deze prachtige stoel is bekleed met zachte velvetstof, waardoor hij niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook een heerlijk zitcomfort biedt.

     

    Shop nu

    Read more »
  2. 2. YANI

    2. YANI

    Yani is gehuld in een prachtige textuurstof en biedt ultiem comfort door de fijne rondingen in de kuip. Met zijn metalen onderstel en 360 graden draaibaar frame combineert Yani vorm en functie op een harmonieuze manier. 

     

    Shop nu

    Read more »
  3. 3. VELVET

    3. VELVET

    OUR ULTIMATE FAVOURITE: VELVET! Elegant, zacht & multifunctioneel dat is de KICK kuipstoel Velvet. Een moderne eetkamerstoel, bureaustoel, bijzetstoel, of…, een heerlijke stoel met luxe uitstraling die zich in iedere ruimte thuis voelt. 

     

    Shop nu

    Read more »
  4. 4. SEM

    4. SEM

    Met een bekleding van zachte chenille stof biedt deze stoel niet alleen een aangename zitervaring, maar voegt hij ook een vleugje luxe toe aan elke eetkamer. 

     

    Shop nu

    Read more »
  5. 5. YVES

    5. YVES

    Deze toffe buisframe stoel is onze oude vertrouwde Ivy in een stoer jasje. Door de grove katoenen textuur bekleding heeft YVES de uitstraling waar je naar zoekt. Helemaal Kick!

     

    Shop nu

    Read more »
  6. 6. IZE

    6. IZE

    Laat je omarmen door de comfortabele elegantie van eetkamerstoel Ize! Ize is bekleed met een zachte Chenille-stof en heeft een vrije rugleuning die rust op een stoer zwart metalen onderstel.

     

    Shop nu

    Read more »
  7. 7.NOA

    7.NOA

    Zacht, comfortabel en uitermate geschikt voor lange gezellige avonden aan tafel. Door de goed aansluitende rugleuning en zitting worden jouw dineravonden een groot succes!

     

    Shop nu

    Read more »
  8. 8. ALEC

    8. ALEC

    Alec is gehuld in een fijne bouclé-stof en biedt het ultieme comfort met zijn hoge rugleuning en weelderige zitkussen. Het gestikte rug- en zitoppervlak voegt een speels tintje toe aan zijn moderne ontwerp.

     

    Shop nu

    Read more »
  9. 9. MONZ

    9. MONZ

    Deze Kicke eetkamerstoel past in ieder interieur! De toffe stoel is bekleed met een zachte velvetstof.

     

    Shop nu

    Read more »
  10. AVON

    AVON

    Eetkamerstoel Avon is een comfortabele stoel bekleed met een toffe texture stof. Het geblokte stiksel in de rugleuning maakt de stoel een echte blikvanger!

     

    Shop nu

    Read more »