Kick in de media

 1. SELECTED BY YOU | Kick Karl Velvet

  SELECTED BY YOU | Kick Karl Velvet

  Na de aankondiging dat de Karl Velvet stoel officieel aan onze collectie was toegevoegd, werden we overspoeld met enthousiaste reacties en vragen. De meest gestelde vraag was over de beschikbare kleuren voor deze gave stoel.

  Read more »
 2. Trendkleur 2020 | Classic Blue

  Trendkleur 2020 | Classic Blue

  Pantone is elk jaar verantwoordelijk voor de kleur van het komende jaar. Nu 2020 is dat de kleur Classic Blue.

  Read more »
 3. Epiphany's kitchen in Gent

  Epiphany's kitchen in Gent

  Met de komst van Epiphany's Kitchen voegt Gent een unieke bestemming toe, gelegen in het historische hart van de stad. Dit restaurant kleurt buiten alle lijntjes en legt de nadruk op het samen genieten van heerlijk eten en drinken.

  Read more »
 4. RTL4 | Help mijn man is klusser

  RTL4 | Help mijn man is klusser

  Kick Collection is sponsor, bij het RTL4 programma "Help mijn man is Klusser". De presentator John Williams en zijn team nemen elke aflevering een interieur onderhanden en Kick helpt graag mee! Een huis dat af is met Kick producten, dat is pas echt fijn thuiskomen! Zie het eindresultaat.

  Read more »
 5. Vt wonen & Design Beurs 2018

  Vt wonen & Design Beurs 2018

  De VT Wonen & Design Beurs brengt jaarlijks de nieuwste woontrends onder één dak, rechtstreeks vanuit het woonseizoen. Het evenement biedt een showcase van de mooiste merken, beste experts en nieuwste ontwerpen, waaronder verrassende fluwelen creaties.

  Read more »
 6. Kick & LOTT. gioielli

  Kick & LOTT. gioielli

  Lott. gioielli is een toonaangevend merk van handgemaakte en exclusieve sieraden. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door Dominique en Charlotte, die hun merk onderscheiden door kwaliteit, innovatie, creativiteit en bovenal schoonheid.

  Read more »