Trendkleur 2020 | Classic Blue

Pantone is elk jaar verantwoordelijk voor de kleur van het komende jaar. Nu 2020 is dat de kleur Classic Blue.

De kleurrapporten en kleurvoorspellingen van het Pantone Color Institute bieden een globaal standpunt over de beweging van kleur in de huidige en toekomstige seizoenen. Bij Kick gaan wij mee met de huidige en toekomstige trends, bekijk hier de Kick producten die reeds beschikbaar in de te KICKE kleur.

 

Naast de modetrend is deze trend ook te herkennen in het interieur. Mode en interieur gaat dan ook steeds meer hand in hand als het gaat om trends in kleur. Pantone classic blue (19-4052) is een krachtige trendkleur voor in het interieur.

PANTONE CLASSIC BLUE

De kleur is daarnaast goed te combineren met verschillende tinten grijs, oker geel, goud, oranje of wit. Donker blauw zal het interieur een zekere uitstraling geven, met een frisse indruk. Volgens Pantone is het een avondlucht, die in deze onzekere tijden rust moet bieden. We zoeken meer naar rust, reinheid en regelmaat.

 

Een verlangen om thuis tot rust te komen. Daarnaast staat deze kleur ook voor tijdloos, elegantie, koel, klassiek, betrouwbaarheid, succes, veiligheid, intelligentie, loyaliteit, traditioneel, betrouwbaar en zakelijk. Lees meer...

Het donkerblauw kennen we vooral van onze spijkerbroeken en vooral vanuit de zakelijk wereld en marine. Waarin blauw als een sterkte en krachtige kleur overkomt.

BEKIJK ITEMS