Kick interieur projecten

  1. Restaurant Toetje in Utrecht

    Restaurant Toetje in Utrecht

    Voor een onvergetelijke culinaire ervaring en een interieur dat zo zoet is als fluweel, moet je bij Restaurant Toetje in Utrecht zijn! Restaurant Toetje is een warm en veelzijdig fusionrestaurant, gevestigd in Haarzuilens.

    Read more »
  2. RTL4 | Help mijn man is klusser

    RTL4 | Help mijn man is klusser

    Kick Collection is sponsor, bij het RTL4 programma "Help mijn man is Klusser". De presentator John Williams en zijn team nemen elke aflevering een interieur onderhanden en Kick helpt graag mee! Een huis dat af is met Kick producten, dat is pas echt fijn thuiskomen! Zie het eindresultaat.

    Read more »
  3. Vt wonen & Design Beurs 2018

    Vt wonen & Design Beurs 2018

    De VT Wonen & Design Beurs brengt jaarlijks de nieuwste woontrends onder één dak, rechtstreeks vanuit het woonseizoen. Het evenement biedt een showcase van de mooiste merken, beste experts en nieuwste ontwerpen, waaronder verrassende fluwelen creaties.

    Read more »
  4. Restaurant Seven in Utrecht

    Restaurant Seven in Utrecht

    In het bruisende hart van Utrecht bevindt zich Restaurant Seven, een uitnodigende plek waar gasten kunnen genieten van een verrassend diner, een smakelijke lunch, een gezellige borrel met vrienden of collega's, of gewoon een heerlijk kopje koffie met een gebakje. Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is het gebruik van de meest stijlvolle en comfortabele stoelen van Nederland: de Max stoel van Kick Collection.

     

    Read more »
  5. Hotel Arneville in Middelburg

    Hotel Arneville in Middelburg

    Hotel Arneville, gelegen in het pittoreske Middelburg, biedt een sfeervol à la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Daarnaast beschikt het hotel over een ruime lounge en bar, perfect voor ontspanning na een drukke dag.

    Read more »
  6. Liek&JP Woonwinkel & Projecten

    Liek&JP Woonwinkel & Projecten

    Ontdek de unieke wereld van Liek&JP Woonwinkel & Projecten, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Laat je inspireren door hun prachtige collectie en laat ons team van experts je helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

    Read more »
  7. Holy Restaurant

    Holy Restaurant

    Hoe uniek en Kick is dit! Dit is heerlijk tafelen op een bijzondere plek. Bij dit project zijn de kuipstoelen Velvet van Kick gebruikt. De kuipstoel Velvet is verkrijgbaar in meerdere kleuren en wordt steeds vaker gebruikt bij projecten in de horeca.

    Read more »
  8. Restaurant Kite - Rotterdam

    Restaurant Kite - Rotterdam

    Restaurant Kite is een nieuw Rotterdams restaurant waarin je de KICK beleving voelt. De eetkamerstoelen Ivy en Velvet geven het interieur de juiste touch. Geweldig dit eind resultaat!

    Read more »
  9. Lunch & Borrel Amersfoort

    Lunch & Borrel Amersfoort

    Geniet van een over heerlijke lunch in Amersfoort bij Lunch & Borrel. Bij Lunch en Borrel hebben ze gekozen voor de Max eetkamerstoelen. Het zitcomfort gecombineerd met het onderhoudsvrije uiterlijk gaf de doorslag. Heel tof!

    Read more »
Pagina