WHAT IS CHENILLE?

Chenille stof is de nieuwste stof die wij aan onze collectie hebben toegevoegd. Zijn zachte textuur en luxe uitstraling maken deze stof helemaal KICK!

DICHTE STRUCTUUR

Naast zijn esthetische kwaliteiten staat chenille ook bekend om zijn duurzaamheid. De dichte structuur van de stof en een zekere mate van vlekbestendigheid maakt de chenille stof een verstandige keuze voor eetkamerstoelen, waar ze vaak worden blootgesteld aan intensief en dagelijks gebruik. Eetkamerstoel Goos beschikt over een hele dichte en compacte structuur. Bekijk de stoel hieronder.

GA NAAR GOOS


BEKIJK STOEL

UNIEKE KICK RESULTAAT

Of je nu een klassiek, modern of eclectisch interieur hebt, chenille past bij vrijwel elke stijl. Daarom hebben wij diverse eetkamerstoelen in deze stof aan de collectie toegevoegd. Van groen tot beige met armleuning of zonder, passend bij ieder interieur en perfect te combineren voor het ultieme KICK resultaat!

Nadine, ook wel bekend als @interieurfanaad was op zoek naar een mooie zachte stoel voor in haar zolderkamer. Belangrijk voor haar was dat de stoel kon draaien. Wij hadden de perfecte match voor Nadine! Namelijk Eetkamerstoel Luc. Niet alleen zacht, maar heeft ook een 180 graden draaibare onderstel.

 



GREEP UIT ONZE CHENILLE STOELEN


ALLE CHENILLE STOELEN