HELP, MIJN MAN IS KLUSSER 2022

Kick Collection is verheugd om sponsor te zijn van het RTL4-programma "Help, mijn man is klusser!". Presentator John Williams en zijn team hebben weer een groots project aangepakt, en natuurlijk was KICK erbij!

In deze aflevering van "Help, mijn man is klusser!" maakten kijkers kennis met Anneke en haar man Ton. Samen hebben ze een prachtige boerderij gekocht, maar er moet nog het nodige verbouwd worden voordat het echt hun droomboerderij wordt.

Ton besluit bijna alles zelf te doen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Het project blijkt tot nu toe een grote nachtmerrie te zijn. Niet alleen het enorme klusproject baart het gezin zorgen. 

Ondanks meerdere hartaanvallen gaat Ton door, hoewel hij overduidelijk teveel hooi op zijn vork heeft genomen. Wanneer de klussers van "Help, mijn man is klusser!" aan de slag gaan, stuiten ze tot hun grote schrik op andere, ongewenste bewoners in de boerderij...

DUKE & DAX 

In deze foto zijn onze eetkamerstoel Duke en eettafel Dax, de eetkamerstoel die klasse en comfort combineert, perfect bij tafel Dax voor een stijlvolle eethoek. Geniet van gezellige diners en stijlvolle momenten aan tafel met deze tijdloze combinatie.

BEKIJK Duke

 

PLANTENZUILEN

Tot slot willen we graag onze plantenzuilen introduceren, een perfecte toevoeging om elke ruimte nog gezelliger te maken. De plantenzuilen zijn gemaakt van zwart mangohout, gecombineerd met een metalen frame. Elk detail is doordacht ontworpen om een verfijning en natuurlijke schoonheid toe te voegen aan je interieur.

BEKIJK Plantenzuilen