Vlinderstoelen

Op zoek naar een hippe vlinderstoel? Door de vorm van deze stoelen krijgt jouw interieur net de elegante touch die het helemaal afmaakt. Kick biedt verschillende typen vlinderstoelen met verschillende soorten bekledingen. Er is er altijd wel eentje die Kick staat bij jouw meubels!

 

De vlinderstoelen van Kick Collection

De vlinderstoelen van Kick Collection geven je interieur een hippe en elegante sfeer. De bijzondere ‘vlinder’ vorm van de stoel zorgt voor een bijzondere uitstraling binnen je huis. Vlinderstoelen zijn niet zomaar stoelen, deze stoelen zijn vernoemd naar een insect. Een vlinder heeft vleugels en de stoelen lijken weer op de vleugels van een vlinder. De onderkant van de leuning is smal en de bovenkant is breed. Dit geeft een interessante maar ook mooie look aan de stoelen. Deze stoelen zullen worden opgevallen door iedereen die de kamer binnenkomt, het is een echte eyecatcher.

De verschillende soorten vlinderstoelen in ons assortiment

Kick Collection zorgt altijd voor een breed assortiment en zo is dat voor de vlinderstoelen niet anders. Zoals je gewend bent, zijn ook deze stoelen te verkrijgen in de velvet uitvoering. Velvet geeft een elegante en chique uitstraling, maar mocht je iets simpelers willen is dat ook mogelijk. De vlinderstoel genaamd Jazz is volledig gemaakt van kunststof en metaal. Deze combinatie van materiaal geeft de kamer een strakke uitstraling. De vlinderstoelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. We proberen zoveel mogelijk kleuren aan te bieden zodat deze bijzondere stoel in ieder huishouden thuis kan. Naast de mooie kleuren zijn de stoelen ook praktisch en zitten ze buitengewoon comfortabel.

Vlinderstoelen online bestellen

Ga jij voor één van de vlinderstoelen van Kick Collection? Plaats dan een bestelling online! De vlinderstoelen bezorgen we via PostNL tot aan je voordeur. Zo voorzien we je van het maximale comfort, zowel voor als na je aankoop. Toch nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs onze winkel of één van onze dealers om even proef te zitten. Zo kan je met een gerust gevoel de stoel bestellen die echt bij je past. Achteraf toch niet helemaal tevreden? Geen zorgen: bij Kick heb je 14 dagen zichttermijn op jouw aankoop. Als de stoel dus niet helemaal lekker in jouw interieur past, kan je deze gewoon retourneren.