Teddy barkrukken

per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

Wat is teddystof?

Teddystof is een zachte stof die gemaakt wordt van katoen, polyester en acryl. Er worden lusjes geweven die niet doorgesneden worden, waardoor de typische uitstraling van de stof ontstaat. Teddystof heeft iets weg van schapenvacht en voelt ongeveer hetzelfde aan. Deze aaibare stof heeft een comfortabele uitstraling en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo zie je teddystof terug in kledingstukken die heerlijk zacht aanvoelen, maar wordt de stof ook gebruikt voor de bekleding van meubels. Hierbij kun je denken aan stoelen, fauteuils en banken, maar ook aan decoratieve items zoals kussens.

Waar moet ik op letten bij het kopen van barkrukken?

Bij het uitkiezen van barkrukken let je op verschillende zaken, zodat de barkrukken perfect passen bij de bar in jouw huis. Zowel qua materiaal als stijl is het belangrijk dat de barkruk aansluit op de rest van de ruimte. Barkrukken zijn verkrijgbaar gemaakt van teddystof, wat een zachte en comfortabele uitstraling heeft. De lichte kleur die typisch is voor teddystof zorgt ervoor dat deze barkrukken makkelijk te combineren zijn en goed in lichtere interieurs passen. Let ook op de hoogte van de barkrukken, zodat deze de juiste hoogte hebben voor je bar. In een kleine ruimte kies je voor barkrukken zonder rugleuning die je makkelijk onder de bar schuift om ruimte te besparen.

Teddy barkrukken: model Lily

Een van de modellen barkrukken in ons assortiment in barkruk Lily. De barkruk heeft zachte zitting van teddystof in combinatie met een zwart stalen frame. De vier poten lopen iets naar buiten uit en worden aan drie zijden met elkaar verbonden door een smalle buis. De achterste twee poten zijn als enige niet verbonden. De zitting van de teddy barkrukken Lily is heerlijk zacht en is iets hoger aan de achterkant, wat zorgt voor extra zitcomfort. Zo schuif je naar achteren toe tegen het randje aan. De barkrukken zijn makkelijk onder de bar te schuiven in een kleinere ruimte, waardoor ze geen plaats innemen als ze niet in gebruik zijn.

Barkrukken teddy in een lichte kleur

Een populaire kleur voor teddy barkrukken is een lichte tint. De teddystof doet denken aan schapenvacht, die ook van nature een lichte kleur heeft. De lichte kleuren zorgen ervoor dat de teddystof een authentieke uitstraling heeft. Je kiest bijvoorbeeld voor een witte, lichtgrijze of crèmekleurige bekleding. Deze kleuren gaan goed samen met een licht interieur, zoals de Scandinavische woonstijl of een landelijk interieur. Andere kleuren teddystof zijn groen en blauw. Beide donkerdere kleuren zien er iets stoerder uit en passen daarmee goed in een stoere bar.

Teddy barkrukken bestellen bij KICK Collection

Bij KICK Collection bestel je teddy barkrukken eenvoudig online. Bekijk ons volledige assortiment teddy barkrukken en kies een model dat goed past bij je bar. Zo creëer je de stijl die je voor ogen hebt in je bar en geniet je hier met gezelschap van een heerlijk drankje. Of je nu lichte teddy barstoelen of een stoerder model wilt, bij KICK Collection vind je een passende barkruk. Teddy barkrukken kunnen ook gecombineerd worden in verschillende kleuren voor een speels effect. Bekijk ook onze teddy stoelen