Gouden eetkamerstoelen

per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

Gouden stoelen als blikvanger in de ruimte

Ben je op zoek naar opvallende eetkamerstoelen? Dan kies je voor eetkamerstoelen in de kleur goud. Goud is een kleur met een chique uitstraling en geeft de ruimte direct een luxe gevoel. De kleur heeft een warme uitstraling en staat prachtig aan verschillende soorten eettafels. Voor welk model je ook kiest, de gouden stoelen vallen écht op. Je kiest bijvoorbeeld voor een eenvoudige eetkamerstoel met een gouden bekleding, voor een breder model met armleuningen of voor een sierlijke vlinderstoel in de kleur goud. Iedere stoel heeft een unieke uitstraling en je vindt altijd een model dat aansluit bij je wensen en bij je smaak.

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Bij KICK Collection vind je diverse stoelen in de kleur goud met een fluwelen bekleding. Fluweel is een populaire keuze in combinatie met de kleur goud, omdat het de chique en luxe uitstraling versterkt. Het materiaal fluweel heeft van oudsher een elegante uitstraling. Zo werd het vroeger gebruikt voor kleding van welgestelde families en tegenwoordig zie je dit chique materiaal ook veel terug in de bekleding voor velvet stoelen en banken. Zeker in de kleur goud geeft het fluweel de ruimte een gevoel van klasse. De gouden stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten: de ene gouden stoel heeft een iets warmere tint, terwijl een ander model meer richting geel neigt of juist iets donkerder qua kleur is.

Eetkamerstoelen goud

Er zijn diverse eetkamerstoelen in de kleur goud verkrijgbaar die prachtig staan aan je eettafel. Je kiest bijvoorbeeld voor het model Monz: een eenvoudige, smalle eetkamerstoel met een fluwelen bekleding. In de rugleuning zie jee patroon van vierkanten terug, wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. Liever een opvallender model? Dan kies je voor vlinderstoelen in de kleur goud, die je eetkamer een elegante uitstraling geven. De vlinderstoelen hebben hun naam te danken aan de rugleuning in de vorm van een vlinder. Ook de schoolstoel Cas is een stoere maar elegante optie voor een eetkamerstoel.

Stoelen goud: opvallende modellen voor in de woonkamer

Op zoek naar een gouden stoel die je zowel aan de eettafel als in de woonkamer kunt gebruiken? Dan kies je voor een stoel in de kleur goud met armleuningen. Model Karl is een comfortabele stoel met armleuningen die zowel aan de eettafel als in de woonkamer goed staat. Ook het model Rev Velvet in de kleur goud is ideaal voor in de woonkamer, bijvoorbeeld als extra zitplaats naast de bank. De stoel staat ook goed aan de eettafel en zo kun je de gouden stoelen op meerdere manieren inzetten.

Gouden eetkamerstoelen bestellen bij KICK Collection

Gouden eetkamerstoelen bestel je bij KICK Collection. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd een passende stoel voor jouw smaak. Kies voor een elegante gouden eetkamerstoel, bijvoorbeeld een gouden kuipstoel met zwarte poten. Wil je de stoel ook in de woonkamer gebruiken? Dan kies je voor een luxe model met armleuningen en een zachte zitting van fluweel. De gouden eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende poten. Je bestelt de stoelen eenvoudig online bij KICK Collection voor een uniek tintje goud aan de eettafel.