Welke fauteuil past bij mij?

Een fauteuil creëert een intieme ruimte binnen een kamer. Of je nu een boek wilt lezen, een film wilt kijken of gewoon even wilt wegzakken na een lange dag, een fauteuil biedt de perfecte plek om tot rust te komen. Dit zorgt ervoor dat een fauteuil een belangrijk element kan zijn in elk interieur.

Bij Kick Collection hebben wij een aantal toffe fauteuils ontworpen, wij lichten ze hieronder voor je uit!

 

LUNA - SPEELS EN CHIQUE

Onze Kick fauteuil Luna is een echte eyecatcher! Door zijn unieke ontwerp, zachte stoffering en handige draaifunctie is dit een aanvulling in elk interieur. De armleuning die aan 1 kant doorloopt, zorgt voor een speels effect, dit maakt deze stoel anders dan anders. Zoek jij een stoel voor bijvoorbeeld in een huiskamer, wachtkamer, ontvangstruimte, kantoor of hotelkamer? Kick fauteuil Luna geeft jouw ruimte net dat beetje extra! Shop hem hieronder.

GA NAAR luna

Tip van Kick: Luna is heel leuk te combineren als set van 2, door de draaifunctie draai je de stoelen gemakkelijk naar elkaar toe, van de TV naar de openhaard, of naar het raam om naar buiten te kunnen kijken!

 

EVI - WARM & STIJLVOL

Onze Kick fauteuil Evi straalt warmte uit! Door de ronde vormen en prachtige bouclé stof past Evi helemaal in de trend van nu! De plooien in de zitting geven de strakke vormgeving van de stoel een speels effect. De stoel is comfortabel en compact waardoor deze neergezet kan worden in verschillende ruimtes. Of het gaat om een slaapkamer, woonkamer of kantoor, Kick fauteuil Evi is passend in elke setting. Interesse? Shop de fauteuil hieronder! 

BEKIJK evi

BOAZ - STOER EN COMFORTABEL

Onze Kick fauteuil Boaz is stoer van buiten en zacht van binnen! Door zijn hoge rugleuning en fijne zitkussen is deze stoel uitnodigend om in te gaan zitten. De zachte velvet stof in drie prachtige kleuren maakt deze stoel helemaal Kick! Een groot voordeel van de Boaz is het 360 graden draaiframe, dit zorgt ervoor dat je de stoel altijd in de gewenste richting kan draaien. De Boaz komt zowel in een zakelijke ‘stoere’ setting als in een huiselijke ‘cozy’ setting goed tot zijn recht! Iets voor jou? Shop hem hieronder!

GA NAAR boaz

 

Tip van Kick: Boaz is de perfecte stoel voor in een relaxhoek in huis om tot rust te komen, combineer de stoel met onze salontafel set Hexagon voor het ultieme Kick resultaat!



ONZE FAVORIETE FAUTEUILS OP EEN RIJTJE!


ALLE FAUTEUILS