CHECK IT OUT! | Hugo collectie

MAAK KENNIS MET HUGO!

Ontmoet Hugo, de stoere en stijlvolle nieuwe lijn van Kick Collection! Hugo omvat een assortiment van diverse unieke tafels en multifunctionele kasten in verschillende vormen en maten.

WANDKAST HUGO

Het eerste deel van de Hugo collectie ontmoet onze Hugo wandkast. De wandkast is gemaakt van mangohout  en afgewerkt met een visgraatinleg die zorgt voor een moderne, industriële uitstraling. Wandkast Hugo is verkrijgbaar in 3 verschillende variaties en is perfect te combineren met de andere items uit deze collectie.

BEKIJK HUGO

EETTAFEL HUGO

Deze prachtige eetkamertafel uit de HUGO serie van Kick maakt jouw dineravonden een nog groter succes. Het tafelblad is gemaakt van zwart mangohout gecombineerd met zwarte stalen X-frame. De eettafel Hugo is ook verkrijgbaar in ovale vorm bekijk ook de Hugo oval.

BEKIJK HUGO

BIJZETTAFELS HUGO

Onze industriële bijzettafel set van 3 uit de HUGO serie van Kick. Het zwarte stalen frame draagt het met mangohout ingelegde blad. De drie tafels verschillen in hoogte, hierdoor kunnen ze gemakkelijk onder elkaar geschoven worden. Samen met andere items van deze collectie passen deze bijzettafels in vrijwel iedere woonkamer

BEKIJK HUGO

BUREAU HUGO

Het stoere industriële bureau uit de HUGO serie van Kick. De ideale basis in een werk- of studeerkamer. Het industriële bureau van Kick is voorzien van een zwart mango houten blad en elegante poten. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk te combineren is met andere items uit de collectie.

BEKIJK Hugo

DRESSOIR HUGO

Het stoere industriële TV dressoir uit de HUGO serie van Kick. De zwarte stalen poot draagt een mangohouten blad waarvan de deurtjes zijn afgewerkt met visgraatinleg. Berg je spullen gemakkelijk op in dit multifunctionele dressoir. Dressior Hugo is verkrijgbaar op 50 en 75 cm hoogte.

BEKIJK Hugo