Kick x Brasserij bij my

Onlangs hebben wij stoelen en barkrukken geleverd bij Brasserij Bij My in Krimpen aan de Lek. Het is een tof project geworden! Meer weten over Brasserij Bij My? Lees snel verder!

DOEN WE 'BIJ MY'?

Brasserij Bij My is geopend sinds december 2023 en begint al een begrip te worden in de Krimpenerwaard. Hoe is de naam ‘Brasserij Bij My’ ontstaan? Wij vroegen dit aan een van de medewerkers, ‘’de naam is toevallig door een van onze vaste klanten bedacht. Je zegt natuurlijk weleens ‘waar spreken we af? Doen we bij mij?’. We vonden dit leuk en origineel, zo is het balletje gaan rollen!’’

LET'S TALK ABOUT COLORS

Het kleurenpalet waar wij mee te werk zijn gegaan is rood, oranje en goud. Rood komt terug in het logo, oranje en goud zijn hierop gebaseerd. Er is gekozen voor een combinatie van onze kuipstoel Velvet in het oranje en barkruk Jeff in het goud. Dit zijn 2 van onze bestsellers en die komen in de Brasserij volledig tot zijn recht.

BEKIJK REEL

EEN KICK AVONDJE DINEREN?

Een avond spenderen bij Brasserij Bij My op onze KICK stoelen? Om keuzestress te voorkomen vind je hier alvast de menukaart!

MENU KAART