Bijzettafels by Kick

Naast onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen hebben wij onlangs een nieuwe lijn met organische bijzettafels ontworpen! De diverse vormen en het materiaal maken deze tafeltjes stuk voor stuk uniek! Hieronder lichten wij er een aantal uit.

 

MEET PIP

Pip is niet alleen functioneel maar met haar speelse uitstraling een echte eyecatcher in elke ruimte! Bij het ontwerpen van deze bijzettafel hebben wij ons laten inspireren door de vorm van een (omgekeerd) wijnglas. Hoe KICK is dit?

GA NAAR PIP

MEET SKY

Sky heeft een tafelblad met opstaand randje, een detail dat zorgt voor een unieke en eigentijdse uitstraling. Ondersteund door de stevige ronde poot is Sky functioneel en in elke ruimte neer te zetten.

BEKIJK SKY

MEET LOA

Opvallend aan Loa is de unieke hexagonale poot, samen met het ronde blad wat ons betreft de perfecte combi voor een tijdloze bijzettafel! Loa is een echte aanwinst voor elk interieur.

GA NAAR LOA

 

Alle bijzettafels zijn gemaakt van stevig metaal met een prachtige coating in een beige tint*.

*mocht beige niet jouw kleur zijn, er zijn diverse tafeltjes ook verkrijgbaar in het zwart, bruin en oker!



KICK OUTDOOR

Hoe Kick is het om ook in de zomermaanden buiten van de bijzettafels te kunnen genieten? Hiervoor hebben wij de Fos en Dion speciaal laten produceren met een outdoor coating! Beide modellen zijn gebaseerd op bestsellers Jon en Vic en verkrijgbaar in een prachtige beige tint.