BEKEND VAN TV

Bij Kick Collection geloven we in het creëren van unieke en stijlvolle interieurs. Daarom zijn we er trots op dat we regelmatig samenwerken met toonaangevende tv-programma's om hun sets en decors te voorzien van onze prachtige meubels en accessoires. Of het nu gaat om een trendy woonprogramma, een spraakmakende make-over show of een spannende interieurwedstrijd, Kick Collection is altijd de go-to partner voor een vleugje design en kwaliteit. Onze producten passen perfect bij verschillende stijlen en thema's, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn geworden van vele populaire tv-programma's.

 

 

BINNENKORT TE ZIEN BIJ: HET BLOK

'Het Blok' keert terug op de buis. Je kunt het nieuwe seizoen in het voorjaar van 2024 verwachten. In Het Blok, gebaseerd op een succesvol Australisch format (The Block), moeten koppels vervallen huizen renoveren en inrichten. Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Houd onze socials in de gaten!

 

KICK X EIGEN HUIS & TUIN

Kick is trots om te melden dat we een mooie samenwerking hebben met 'Eigen huis & tuin'. Zo zijn wij in afgelopen en nieuwe seizoenen vaak te zien! Eigen huis & tuin is een Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis.

 

KICK X DE SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN NEDERLAND

Wij vinden het erg leuk om aan te kondigen dat we een spannende samenwerking zijn aangegaan met het populaire televisieprogramma 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' op RTL 4. Lees verder om meer te weten te komen over deze opwindende samenwerking en welke items je kunt verwachten!

LEES MEER

 

 

 

KICK X HELP, MIJN MAN IS KLUSSER

In dit spraakmakende programma werken we nauw samen met het team van experts waaronder interieurontwerpers Peer & Brian om de huizen van wanhopige klussers te transformeren. 

LEES MEER

 

 

HUMBERTO OP ZATERDAG

GESPOT! We hebben maar liefst 86 stoelen mogen leveren voor in de studio van Humberto Tan. Het gaat hier om de bestseller Velvet en de Lenn barkrukken. Heb jij ze al gespot? Stuur ons gerust een leuke foto!

 

 

 

IT TAKES 2

Bij Kick Collection geloven we dat geweldige interieurs niet alleen in huizen te vinden zijn, maar ook op het grote scherm. Daarom zijn we trots dat onze stoelen te zien waren bij het televisieprogramma 'It Takes 2'! Zie jij nou vaker kick-items op tv? Stuur ons dan een berichtje!

 

En dit is nog maar het begin! Bij Kick Collection streven we er altijd naar om nieuwe en opwindende samenwerkingen aan te gaan. We hebben nog veel meer spannende projecten in het vooruitzicht en we kunnen niet wachten om ze met jou te delen!

SAMENWERKEN?

Als je geïnteresseerd bent in het samenwerken met Kick Collection, staan we altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Of het nu gaat om tv-programma's, influencers of andere mediaprojecten, neem gerust contact met ons op via media@kickcollection.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken om een unieke en stijlvolle touch aan jouw project toe te voegen!