Tuinmeubels by Kick

De lente is begonnen en de zon begint te schijnen, de perfecte tijd om jouw tuin zomerproef te maken!  Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een balkon of enorm dakterras bij KICK weten wij hier wel raad mee.

Naast onze grote collectie eetkamerstoelen hebben wij namelijk ook diverse tuinmeubels in de collectie. Hieronder lichten wij er een aantal uit:

Tuinstoel Nero

Nero is onze nieuwste aanwinst. Tuinstoel Nero heeft een comfortabele zitting gemaakt van kunststof en een stevig metalen frame met speciale coating waardoor de stoel bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Door zijn slanke ontwerp staat deze stoel perfect aan elke tuintafel.

Staat Nero komende zomer te shinen in jouw tuin? De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, mix and match voor het ultieme KICK resultaat!

CHECK NERO

Tuinstoel Otis (tuin)barkruk Rio

Deze toffe tuinstoel is een echte eyecatcher voor buiten. De goed aansluitende rugleuning in combinatie met het comfortabele zitkussen van PU-leder maken deze tuinstoel een echte aanwinst voor iedere tuin!

Tip van KICK: Combineer tuinstoel OTIS met onze (tuin)barkruk RIO! De modellen passen perfect bij elkaar en geven jouw tuin een complete make-over.

OTIS & RIO

Tuinstoel Indy & Sol

INDY en SOL zijn echte blikvangers! De tuinstoelen hebben een stevige kunststof zitting en een frame van gecoat metaal. INDY en SOL zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.

Tip van KICK: Combineer INDY en SOL en creëer comfort met een speelse touch! Helemaal KICK toch?

INDY & SOL

 


Check out Fos, Dez en Dion!

Om jouw tuin helemaal af te maken hebben wij bijzettafeltjes ontworpen met een speciale coating waardoor deze perfect zijn voor buitengebruik. Combineer de tafeltjes met een van onze tuinstoelen of maak een leuke set van deze tafeltjes voor bij jouw tuinbank of loungeset.

De tafeltjes geven net wat extra flair aan elke tuin!

Stay tuned...

Houd onze tuinpagina goed in de gaten, wij blijven dit aanvullen met nieuwe producten!