Tafels

Tafels

KICK heeft een super collectie design tafels van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een tafel die past in elk interieur? Een eettafel voor in de keuken of de eetkamer? Of juist naar een salontafel voor in de woonkamer? Bekijk dan ons aanbod in betaalbare tafels. Het assortiment KICK-tafels bestaat uit eettafels, salontafels en bijzettafels. Laat je inspireren en vind je eigen KICKE-tafel hieronder…

Fraaie tafels voor een persoonlijk interieur

Een mooie tafel is de blikvanger in je interieur. Of het nu gaat om een eettafel, een bijzettafel of een salontafel. Bij KICK Collection vind je de mooiste design tafels die passen in ieder interieur. Als jouw woonkamer aan een make-over toe is dan vind je hier een fraaie tafel met exclusief design voor een scherpe prijs.

Wat voor tafel past in jouw interieur?

De stijl van je interieur bepaalt wat voor soort tafel daarbij past. Houd je van minimalistisch of ben je juist fan van een moderne stijl of een landelijke inrichting? Bij KICK Collection kun je tafels kopen in verschillende kleuren. Ga je voor een mooie houtkleur zoals eiken of beuken? Of ben je fan van zwart? Veel tafels hebben een metalen onderstel. Dat geeft een bijzondere uitstraling en is heel gemakkelijk schoon te maken. Een bijzettafel is ideaal voor het opvullen van een loos hoekje in je woonkamer waar niet genoeg ruimte is voor een kast. Ook een plantenzuil kun je hier prima kwijt.

Maak van je hal een fraaie entree

Met één van de fraaie sidetables uit onze collectie maak je van je hal een fraaie entree. Een hal is vaak een wat loze ruimte waar je weinig mee kunt. De kapstok hangt aan de muur, misschien heb je een grote spiegel aan de muur gehangen om de ruimte wat groter te laten lijken. Maar verder is de hal geen plek waar je helemaal los kunt gaan qua inrichting. Maar met een mooie sidetable kun je er toch nog wat van maken. Zet er een mooie plant op en het is ook de ideale plek voor je sleutels.

Een mooie eettafel voor gezellige maaltijden

Een gezellige eethoek begint met een mooie eettafel met voldoende ruimte voor het hele gezin. Bij KICK Collection kun je kiezen uit grote eettafels tot wel 220 cm lengte. Voldoende ruimte voor minstens 8 personen. Maar als je het wat kleiner wilt dan kan dat natuurlijk ook. Als je je keuze voor een eettafel hebt gemaakt dan kun je er ook meteen comfortabele en stijlvolle eettafelstoelen bij bestellen.

Bijzettafels maken je interieur compleet

Een mooie salontafel en een fraaie eethoek, dan ben je al een heel eind op weg voor een stijlvol ingerichte woonkamer. Maar je maakt het helemaal af met een bijzettafel set. Die bestaat uit 2 of 3 bijzettafels in verschillende formaten. Je kunt ze gezamenlijk neerzetten, maar je kunt deze handige tafeltjes ook uit elkaar halen. Zet er eentje bij de bank voor je drankje, je boek of je telefoon en je hoeft de hele avond niet meer op te staan. Ook handig voor bezoek dat niet zo mobiel is.

Stijlvolle tafels op de werkvloer

De tafels van KICK Collection voelen zich ook op de werkvloer prima thuis. Er is een mooie collectie fraaie bureaus. Met een design salontafel richt je een zithoek in of een wachtruimte voor bezoekers. Ook voor bijpassende stoelen kun je uiteraard terecht in de webshop. Zakelijke orders kunnen op afspraak worden geleverd. Ben je bezig met de inrichting van je nieuwe kantoor waar je de sleutel op een later moment van krijgt? Dan kun je nu alvast shoppen voor fraaie meubels. Zo weet je zeker dat alles op tijd wordt geleverd. Voor grotere orders kun je contact opnemen voor een offerte op maat.

Rond, ovaal of rechthoekig?

Zowel salontafels als bijzettafels en eettafels zijn in diverse uitvoeringen leverbaar bij KICK Collection. Als je niet veel ruimte hebt dan is een rechthoekige of vierkante tafel vaak de beste keuze. Die kun je als je wilt ook tegen een wand aan schuiven om ruimte te besparen. Wil je een speelse inrichting van de woonkamer dan kun je ook kiezen voor een ronde tafel of ovale tafel. Ronde tafels hebben vaak een voet vanuit het midden, zodat je geen last hebt van de poten. Dit is vooral handig bij een eettafel. Uiteraard kun je in je interieur ook vormen met elkaar combineren. Dit geeft vaak een mooi samenhangend geheel. Let er dan wel op dat je dezelfde houtsoort en -kleur kiest. Daarmee zorg je ervoor dat alles goed met elkaar matcht.

Een mooie tafel kopen doe je gewoon online

Een mooie tafel kopen bij KICK Collection is heel eenvoudig. Kies de tafel waarmee jij je interieur wilt verfraaien. Kies indien van toepassing de gewenste kleur. Rond je bestelling online af. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Vaak gaat het om een pakket dat je zelf monteert. Het voordeel daarvan is dat je geen extra verzendkosten betaal als je bestelling met de pakketdienst wordt geleverd. Zijn er wel verzendkosten van toepassing dan staat dat vermeld bij je bestelling. Heb je een vraag over een item, bijvoorbeeld over de levertijd of over de gebruikte materialen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Hiervoor kun je de online chat gebruiken. De overige contactgegevens vind je op de website.