Stoffen eetkamerstoelen

Stoffen eetkamerstoelen

Ontdek het comfort en de veelzijdigheid van onze stoffen eetkamerstoelen. Onze collectie stoffen stoelen is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel stijl als functionaliteit. De stoffen bekleding voegt een warme uitstraling toe aan je eetkamer!

Stoffen eetkamerstoelen

Bij KICK Collection vind je een uitgebreid assortiment met stoffen eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen met een bekleding van stof voelen heerlijk zacht aan en zitten hierdoor ook nog eens lekkerder. Op stoffen stoelen kun je urenlang tafelen met vrienden of familie. In ons assortiment vind je allerlei modellen met een stoffen bekleding: van vlinderstoelen tot kuipstoelen en van eetkamerstoelen met armleuning tot stoelen met een bijzondere uitsparing in de rugleuning. Je bestelt de stoffen eetkamerstoelen eenvoudig online bij KICK Collection. Met de juiste eetkamerstoelen zorg je voor een gezellige sfeer in de eetkamer. Kies altijd voor stoffen stoelen die passen bij de rest van je interieur.

Eetkamerstoelen van stof: een uitsparing in de rugleuning

Een aantal eetkamerstoelen van stof hebben een uitsparing in de rugleuning. Dit kan zorgen voor een speels of stoer effect. Een voorbeeld van een stoffen stoel met een uitsparing is het model Dean. Deze stoel heeft een smalle uitsparing met afgeronde hoeken tussen de rugleuning en zitting. De armleuningen vloeien direct voort uit de rugleuning en sluiten naast de uitsparing aan op de zitting. Ook schoolstoel Cas heeft een uitsparing in de rugleuning. De zitting en rugleuning zijn met elkaar verbonden door twee buizen met daartussen een holle ruimte. Op zoek naar een bijzondere stoel? Eetkamerstoel Lenn heeft een elegante uitsparing.

Stoffen vlinderstoelen

Bij KICK Collection vind je een aantal stoffen stoelen met rugleuningen in de vorm van een vlinder. De stoelen hebben hun naam te danken aan deze vorm: vlinderstoel Mila. De bekleding is gemaakt van fluweel, wat voor een extra chique uitstraling zorgt. De vlinderstoelen hebben een stalen frame in de kleur zwart, wat een mooi contrast vormt met de bekleding. De poten zijn dun en passen hierdoor goed in het elegante plaatje. De vlinderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder goud, grijs en zwart. Een vlinderstoel is een elegante stoel voor aan de eettafel.

Stoffen kuipstoelen

Op zoek naar stoffen eetkamerstoelen met een simpele uitstraling? Kuipstoelen hebben de vorm van een kuip, waarbij de rugleuning en zitting in elkaar overlopen. Deze klassieke vorm voor eetkamerstoelen zit comfortabel en heeft een stevige uitstraling. Afhankelijk van de kleur en het materiaal passen deze stoffen stoelen in veel interieurstijlen. Donker katoen is bijvoorbeeld stoer terwijl roze fluweel een lieve uitstraling heeft. Je kiest bijvoorbeeld voor de kuipstoel Velvet, eetkamerstoel Pat of kuipstoel Soof wanneer deze vorm je aanspreekt.

Stoffen eetkamerstoelen in verschillende kleuren

De eetkamerstoelen van stof zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor neutrale kleuren die bij vrijwel ieder interieur passen. Voorbeelden hiervan zijn lichtgrijs, beige stoelen, champagne en witte eetkamerstoelen. Ook zwart is een makkelijk te combineren kleur, mits je geen interieur met alleen maar lichte kleuren hebt. Op zoek naar een blikvanger? Dan kies je bijvoorbeeld voor geel, goud of rood. Deze stoffen stoelen vallen geheid op! Subtielere manieren om kleur in de ruimte te brengen zijn stoffen eetkamerstoelen in kleuren zoals blauwe stoelen of groene stoelen.