Garantie & Reparatie

KICK COLLECTION is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op zijn assortiment. De CBW-erkend garantie is standaard 2 jaar volledig. De datum van aanschaf is dus van belang voor uw garantie. Uw kassabon of factuur is uw garantiebewijs.

Klik hier voor de CBW Voorwaarden

Omruilgarantie (Winkel):

Bij KICK kun je je aankopen die direct zijn meegenomen uit de Flagship-store binnen 8 dagen ruilen of terugbrengen. Voorwaarden zijn dat het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking en met kassabon wordt teruggebracht.

Sale en Outlet artikelen kunnen niet worden geruild of worden teruggebracht.

Omruilgarantie (Webshop):

1. Bij de aankoop van producten uit de webshop van KICK COLLECTION heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door kennisgeving aan KICK COLLECTION per post of e-mail.

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van de omruilgarantie gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan KICK COLLECTION retourneren, conform de door KICK COLLECTION verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. I Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.


Het retourneren van meubelen kan alleen als deze worden aangemeld via de webshop module onder de knop Retouren. Vul de gegevens in en de planning neemt telefonisch contact op voor het maken van een retourafspraak. Het retourneren kan alleen als het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking wordt terug ontvangen.

Retouren

De kosten voor het retourneren van een meubel binnen de provincie Zuid Holland zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provinciën wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor artikelen die niet met postNL bezorgt kunnen worden. Wij bezorgen en retourneren ook op de eilanden.

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 8 dagen de producten zelf bij KICK COLLECTION te LEKKERKERK terug te brengen.

4.Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal KICK COLLECTION dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Heeft u een retour? Vul dan eerst het retourformulier volledig in. U ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.